taki klasyczny strzał w stopę
taki klasyczny strzał w stopę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lewica uznaje takie pojecia jak Logika prawda Fakt jako element ucisku i ich nie uznaje dlatego lewica tak kocha kobiety które mają problem z tymi pojeciami nie wspominając już o honorze czy innych , w praktyce wygląda to tak Jaś ma 4 jabłka 2 zjadł to logicznie zostało mu 2 , wedug lewicy nie do końca bo powino mu zostać tyle ile chce np 3 albo nawet 4 bo ma do tego prawo dla małgosi zagwarantowanych jest minimum 5 jabłek bo rodzi dzieci xD .Tak sdamo widzą gospodarkę z braku logiki Jas zrywa jabłka zerwa 10 logicznie prawicowo 10 należy do niego może je zjęść albo sprzedać np może sobie kupic dupe małgosi która jest za głupi i leniwa żeby sama zdobyć zasoby , lewica uznaje jednak że skoro Jaś ma 10 to musi połowe oddac małgosi w imie równouprawnienia a jak chce sprzedac to musi co drugie oddać w podatku w imie sprawiedliwości społecznej nie może sobie kupić dupy małgosi za jabłka bo ta ma już 5 zagwearantowanych a nawet jak by chciał to to brak szacunku doi kobiet i pójdzie do więzienia , dlatego jasiu jest zmuszony do podpisania umowy że będzie dostarczał zasoby Małgosi a ta kiedyś tam mu da dupy ,i dlatego tak wyglądają wszystkie społeczności lewicowe
To tak jak z twoja wypowiedzią. Masz możliwość do używania znaków interpunkcyjnych nie ograniczoną ilość i nie użyjesz ani razu. Masz do tego prawo.
"Mniejsze, słabsze, mniej inteligentne". Korwin masakruje feministki, po czym te w ramach riposty strzelają sobie w łeb.
I tu leży problem Korwina, bo gdyby czasami ugryzł się w język to mógłby gdzieś się dobrać do władzy i coś zmienić, ale on musi pierdolnąć coś takiego i zniechęcić do siebie większość ludzi, dzięki czemu chuja zmieni.
I tu leży problem Korwina, bo gdyby czasami ugryzł się w język to mógłby gdzieś się dobrać do władzy i coś zmienić, ale on musi pierdolnąć coś takiego i zniechęcić do siebie większość ludzi, dzięki czemu chuja zmieni.
No ale jemu bardziej opłaca się nie dochodzić do władzy, więc celowo nie gryzie się w język.
Ja właśnie za to szanuje Korwina, ponieważ nie używa pięknych słówek tylko mówi jak jest.
A teraz poważnie. Czy Wy rozprawiacie nad babami, które wniosły lodówkę we czwórkę i wyciągnęły niewłaściwy wniosek co do zarobków? Płeć ma swoje ograniczenia, z drugiej strony wychowanie też robi swoje. Kobiety wychowane na księżniczki, nigdy nie skalane pracą fizyczną. Grunt to wygląd i delikatność. Ja już wiem jak mężczyźni zareagowaliby na kobietę o gabarytach mięśniowych zdolną do wykonania takiej pracy. Nie dogodzisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów