📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ziomandrzej napisał/a:
Huj tam z łosiem. Ta motoryzacyjna perełka będzie już niedługo w sprzedaży, z oryginalnym przebiegiem i jak widać na filmiku: bezwypadkowy!
Kurwa o tym samym od razu pomyślałem. Ja nusz poklepie młotkiem i zrobi widelec
Jak to zobaczyłem to od razu skojarzyło mi się z otwieraniem łosiem konserwy samochodowej
Rudinxon napisał/a:
Ile ten typ zapierdalał że ten łoś wjebał mu się do połowy auta?
Nie musisz wcale tak wiele zapierdalac. Problem z łosiem polega na tym ze masz te 500 kg umieszczone na wysokich szczudłach. Podcinasz mu nogi nawet przy małej prędkości A cała ta masa wali ci się prosto na przednią szybę. Łoś to chyba najchujowsze zwierzę do potrącenia, zaraz po murzynie, bo za tego to idziesz siedzieć jak za człowieka.
Kawał zwierza... Tyle lat musiał żyć, walczyć o przetrwanie, o żarcie itd. No aż szkoda że tak skończył
garota napisał/a:
Czy tylko u mnie w okolicach chodziły słuchy o dziku który wpadł przez szybę i zgwałcił dziewczynę w samochodzie. Haha bez kitu nawet po internetach krążyło. Tutaj to widać musiała być balanga na całego.
Widziałem zdjęcie artykułu o tym wydarzeniu z jakiejś lokalnej gazety , ale ciężko to znaleźć. Tak czy inaczej, mocna rzecz
Edit: sadistic.pl/nieletnia-zgwalcona-przez-pijanego-dzika-vt58588.htm
Do tego był jeszcze pijany
Rozumiem że gowno fiort stał zaparkowany a łos w niego wpadł
Loś przeżył??/
LU to skrót od słów "Ludzie Upośledzeni".
dumad napisał/a:
kierowca miał w chuj szczęścia. Mój kumpel jak się wjebał w łosia to jeszcze zaliczył dwa dachowania i ledwo się wykaraskał w szpitalu przed śmiercią....
Ciekawe jak to jest być takim ćwierćmózgiem jak ty, żeby nie potrafić złożyć prostego zdania.
Twój kumpel wykaraskał się w szpitalu, po czym umarł?
Wykaraskał się,s.ale trafił na SOR i nie miał szans.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów