📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elane napisał/a:
Mogłeś lecieć na tak krótkiej trasie w Business Class, First Class to jeszcze wyżej i używana w dłuższych lotach.
Kolega na pewno leciał w business'ie. Aktualnie nie ma połączenia z PL na samolocie z first class. Takowe będzie dopiero 6.02.2013. Wcześniej wspomniane linie Emirates będą operowały codziennie z Warszawy do Dubaju na Airbusie A330 w konfiguracji YCF(economy, business, first)
kiedyś patrzyłem na bilety lotnicze do amsterdamu, jakbym chciał lecieć za 2 dni to kosztowało to około 16k złotych w LOT x)
elane napisał/a:
Mogłeś lecieć na tak krótkiej trasie w Business Class, First Class to jeszcze wyżej i używana w dłuższych lotach.
dokładnie sorry mój błąd
Dwóch chłopa pod jednym prysznicem, taaaa... takim samolotem to strach latać.
o kurfa...
Tam się nie wykupuje miejsca w samolocie... tam się wynajmuje mieszkanie...
Tam się nie wykupuje miejsca w samolocie... tam się wynajmuje mieszkanie...
kurwa nawet nie chce wiedziec ile to kosztuje
i pomyslec ze nigdy nie bede leciec w takich warunkach ... przykre
i pomyslec ze nigdy nie bede leciec w takich warunkach ... przykre
To ten koleś co lata po Azji i dyma nieletnie prostytutki po hotelach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów