Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgłaszam film i tego cwela co to wrzucił na policję. Chyba tylko tępe strzały się z tego śmieją.
I co w tym fajnego ? Że jakiś głąb zabił mniejszego od siebie? Jesteście tacy mocni chodźcie spróbować ze mną. Na policję już zgłoszone.
Dobra rudy, nie sraj żarem.
Zgłaszam film i tego cwela co to wrzucił na policję. Chyba tylko tępe strzały się z tego śmieją.
I co w tym fajnego ? Że jakiś głąb zabił mniejszego od siebie? Jesteście tacy mocni chodźcie spróbować ze mną. Na policję już zgłoszone.
dopiero co założyłeś konto a już się prujesz? idź na kwejka lub na forum o lalkach barbie
Kiedyś konstruowałem petardy z puszek po piwie i prochu czarnego. Pierwsze egzemplarze były tak skonstruowane że ich nie rozrywało, tylko się odrywało wieczko od strony gdzie było zamknięcie i puszka leciała w powietrze do wysokości około 10 piętrowego bloku (30 metrów). Z czasem w ramach kolejnych eksperymentów ,przywiązaliśmy do puszki kilka razy żabę i każda żaba po takim locie żyła, oddychała, ale niestety wyglądała jakby była w szoku i nie reagowała na bodźce z zewnątrz - wybałuszone oczy i brak innych reakcji. Nie wiem czy ostatecznie przeżywały - ostatecznie zakończyliśmy ten proceder po kilku żabach - nie, nie jestem mordercą i nie biję żony chociaż czasami mam ochotę ją zabić.
No i fajno. Pewnie pamiętasz 'Twoj weekend'?
Dla mnie dorosły osoboczłowiek znęcający się nad jakimkolwiek zwierzęciem to skończony kutas.
Chcesz zabić? Zabij. Nie dręcz.
Chyba żeś się zalogował nie w to miejsce do którego matka natura przysposobiła twoją pedalską moralność.
Oburza cię to, bo nie ogarniasz. To co się stało, to nie są podatki, szwindle na sprzęcie medycznym, czy podwyżki dla posłów. To nie jest jedna z wielu spraw. To jest problem tego, kto i kiedy może pogrzebać w dupce twojej matce, siostrze, czy partnerce i czy one mają w tym względzie coś do powiedzenia. W innych tematach nie znajdziesz ani jednego napisanego przeze mnie słowa o PiS, czy PO.
Dobrze, że użyłeś tego porównania. Widocznie czujesz się wydymany. Użyj maści na ten ból.
PS A ja nie pisałem o patriotach tylko o "patriotach". Inna rzecz, że prześmigaliście to słowo, jak stary dziadek przetrze gacie nosząc je przez cały miesiąc
Mało się bardzo udzielam... ale weź już wypierdalaj dzbanie...
Mało się bardzo udzielam... ale weź już wypierdalaj dzbanie...
Chyba wiem dlaczego- niewiele masz do powiedzenia. Możesz mnie cmoknąć w pompkę, leszczu : )
Dla mnie dorosły osoboczłowiek znęcający się nad jakimkolwiek zwierzęciem to skończony kutas.
Chcesz zabić? Zabij. Nie dręcz.
Nie pierdol. I tak nie masz na to wpływu, a filmiki oglądasz z ręką w majtkach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów