📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I co? Przywlókł za sobą tyle luda i teraz jego kumplowi całego browca z lodówki wypiją...
Trzeba być z lekka pierdolnięty aby w zwykłej reklamie doszukiwać się teorii spiskowych, metafor, etc. Nie chodzi o to, czy ktoś jest zwolennikiem czy przeciwnikiem badania katastrofy smoleńskiej, ale czy te całe ujadanie obu stron nie jest już chore?
Nie wiem w czym problem, facet se lata z browarem w ręku, nie można?
Nie wiem w czym problem, facet se lata z browarem w ręku, nie można?
Xenomorph08 napisał/a:
Ja pierdole, zaczęli czytać wp.pl i wrzucać to co wyczytali.
Ty mi tu nie pierdol, trzeba być oczytanym
Spodziewałem się mimo wszystko innego zakończenia.
Użytkownicy: Angius, ulthart, damiano0122, evilmatt, SpermaSzatana, Złowroga Pralka!, shin69, Feragas, Matis, dreamor.
Jutro godzina 6.00 proszę o przygotowanie szczoteczki do zębów i kompletu bielizny na zmianę. Proszę również o nie zamykanie drzwi w celu uniknięcia zbytecznych zniszczeń i dodatkowych kosztów.
W wypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt poczta@abw.gov.pl
Jutro godzina 6.00 proszę o przygotowanie szczoteczki do zębów i kompletu bielizny na zmianę. Proszę również o nie zamykanie drzwi w celu uniknięcia zbytecznych zniszczeń i dodatkowych kosztów.
W wypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt poczta@abw.gov.pl
nie no, za mało reklam macie w tv, żeby jeszcze wrzucać na sadola ? mnie już wystarczająco denerwuje to wyskakujące okienko, kiedy tylko zmieni się stronę... :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów