Banda jednostrzałowych pizd ale ten gość powinien przejść z policji do straży miejskiej jednak.
Banda jednostrzałowych pizd ale ten gość powinien przejść z policji do straży miejskiej jednak.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za oklepanego psa zawsze piwko! Szkoda, że tak mało szpiców dostał!
Śmierdzisz patologią
Takie polaczki jak ty, pałuje i gazuje się z największą przyjemnością
O kurwa, karyna wyklęta
policjant nawet nie może użyć w takim wypadku broni.....
przeczytaj ustawę z dnia 24 maja 2013 o ŚPB i BP - podpowiem, że będzie Cię interesował art. 45 pkt. 1 lit. A oraz pkt. 2 lit. B (A dlaczego ten drugi podany też? Obejrzyj dokładnie film).
Oczywiście omawianie jakichkolwiek późniejszych dywagacji na temat zasadności użycia czy wykorzystania broni pomijam ...
Bo gdyby to było USA to typ wymieniałby już trzeci magazynek, a tak obskoczył wpierdol.
Akcja policji w Legnicy (Dolnośląskie). Jeden z funkcjonariuszy został zaatakowany, padły strzały. Jak podają służby, oprócz policjanta ranny został również zatrzymany mężczyzna. Informację i zdjęcie otrzymaliśmy od portalu lca.pl.
- Podczas zatrzymania mężczyzna zaatakował jednego z funkcjonariuszy policji, który użył broni. Obaj zostali ranni i zabrani do szpitala. Na ten moment nie mogę udzielić więcej informacji - powiedziała w rozmowie z naszą redakcją kom. Iwona Jurkiewicz, rzeczniczka CBŚP.
policjanci po prostu boją się używać broni, gdyż tak naprawdę - po mimo uproszczenia prawa użycia broni - go nie znają i nie stosują (albo stosują rzadko) ten ŚPB w praktyce. Za dużo jest teorii i strzelań statycznych na strzelnicy, za mało dynamicznych "scenek" imitujących interwencje z użyciem markerów i pozorantów. No ale oczywiście wszystko się rozbija o pieniądze. Nie ma na podwyżki dla policjanta, który w takim Poznaniu czy Gdańsku zarabia 2.300, a my chcemy by byli wyszkoleni.
Nie ma większej patoli na tym forum od ciebie
A jak ci sebek wjebał jak był wypity to pewnie pierwsza szukałaś na podłodze komórki między butelkami i leżącymi zębami, żeby na policję dzwonić co by go zawinęli na 48.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów