18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Lotnik
Duch • 2015-06-23, 9:41
Grażyna! Kto pierwszy na dół!

Grażynka nie wiedziała, że Marian oszukuje i przegrała zakład

"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
Zgłoś
kosa95 2015-06-23, 16:52
Sadistic bawi i uczy
Zgłoś
kokos_123 2015-06-23, 17:14
Zaraz jak usłyszałem muzykę, to już wiedziałem o czym będzie materiał.

:oneko:
Zgłoś
ironik 2015-06-23, 18:20
Czy to spadał klapek? Może jeszcze jest szansa, jeśli to tylko jeden
Zgłoś
Beton69666 2015-06-23, 18:20
@Le_Kloszard wiesz ile ludzi ja dziennie próbuję ratować, tylko kamerki nie mam, a by było tyle materiałów.
Zgłoś
rafal_etz 2015-06-23, 18:30 9
Wy też czekaliście do końca aż zleci drugi ?
Zgłoś
bomba245 2015-06-24, 0:01
Aż myślałem , że druga osoba zaraz skoczy
Zgłoś
assire 2015-06-24, 1:22
kaktus83 napisał/a:

Nie wiedziałem, że człowiek potrafi się odbić po upadku na wysokość ok metra

Le_Kloszard napisał/a:

Tak właśnie beton amortyzuje upadek

Tak serio i fizycznie -> Beton jako taki jest bardzo mało sprężysty, ale kości i tkanki miękkie już dużo bardziej. W skrócie, spadający człowiek zachowuje się jak spadający balon z wodą
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów