📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
BongMan napisał/a:
Zajebista jest na to obrona, tylko trzeba mieć twarde piszczele no i dobry refleks. Podnosisz lekko nogę i koleś sobie sam sobie łamie girę na twoim piszczelu albo przynajmniej go kurewsko boli. Tutaj to dobrze widać.
Trzeba być kurwą żeby tak zrobić...wiem, bo trenuję i jako, że nie jestem wielkim czarnuchem, zwijałem się z bólu nawet przy pozornie lekkich kopnięciach.
Inną sytuacją jest moment, gdy się bronimy przed jakimś cwelem, wtedy wszystkie chwyty dozwolone.
Co to kolejne otwarcie Biedronki?
ogarnij sie... potrenuj...zamilcz... chyba ze trenujesz kickboxing i inne pochodne oklepywanki...to moge Cie zrozumiec...
Pewnie te MT to od MuayThai? ile trenujesz tydzien? dwa? standardowy blok w MT... zadne kurestwo... takie same zagranie jak jab czy sierp... zwyczajny najzwyklejszy blok w muaythai...
ogarnij sie... potrenuj...zamilcz... chyba ze trenujesz kickboxing i inne pochodne oklepywanki...to moge Cie zrozumiec...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów