18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
łóżko hotelowe
~Velture • 2017-12-07, 21:16
Ja pierdolę. Serio nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Doprowadzić się do takiego stanu i narzekać, że nie można się położyć na łóżku to... to po prostu... no kurwa mać...

(jak kogoś interesuje to 600 funtów na normalną miarę daje nam ok 272kg)

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2017-12-08, 7:14 5
TB303 napisał/a:

Tutaj jeden harpun nie pomoże... potrzeba z tuzin!

Raczej przeciwpancerny ładuj

pazzuzu napisał/a:

ja pierdole. oni tam mowia, ze trzeba mame polozyc. a tam te gowniaki maja max 5 lat. ona tak sie w 5 lat nie spasla wiec ktos musial to ruchac. o jezu!

Może ja zapłodnili inseminatorem jak świnie.
Zgłoś
Kickbokser 2017-12-08, 8:01 3
pazzuzu napisał/a:

ktos musial to ruchac. o jezu!

Ale jak kurwa? Tam by trzeba było mieć co najmniej pół metrowego kutasa
Zgłoś
czerczil 2017-12-08, 8:13
Podtuczyc jeszcze i w razie powodzi swiniak nada sie idealnie
Zgłoś
banerr 2017-12-08, 9:29 8
I tak niedługo padnie. Szkoda dzieciaków bo pewnie je zje. Jak sobie robią zdjęcie rodzinne to muszą włączać panoramę.
Zgłoś
dziadek8724 2017-12-08, 9:39 5
Chuja się tam znacie! To wina genów i grubych kości, a tak w ogóle to po ciąży troszkę jej się przybrało. Prawie nie widać.
Nie no rozpierdalają mnie takie przypadki... ilości żarcia, które ona je na śniadanie gówniaki w Afryce nie widziały przez całe swoje życie. Jeśli jakimś cudem będzie jeszcze raz w ciąży to nawet nie będzie o tym wiedziała. 270 kg... żeby mogła się wylać z domu to trzeba by chyba wózek widłowy...
Zgłoś
tralala101 2017-12-08, 10:12 7
Powinna pozwać producenta łóżek o niedostosowanie produktu do potrzeb kobiet o gabarytach manatów karaibskich. W USA pewnie by dostała z milion dolców odszkodowania.
Zgłoś
~Velture 2017-12-08, 10:14 4
Takafura napisał/a:

Nie wierzę ze można do takiego stanu doprowadzić się przez głupotę i łakomstwo

Nie doceniasz magii demokracji
Oglądałem program o najgrubszych ludziach świata i to takich kurwa mać grubych co z łóżek nie mogli wstać bez pomocy. W 100% przypadków spaśli się z własnej woli i nie mieli żadnych chorób przyczyniających się do tego stanu.

Po prostu żarli jak świnie a jak pokazano na jednym stole ile taki człowiek dziennie je to z ręką na sercu powiem, że kowalskiemu by to wystarczyło na kilka dni jeśli nie na tydzień nawet.

Na jednym stole stało 4 litry coli, 3 ogromne pizze, kilka hamburgerów, kubełek kfc, kilka opakowań frytek, kilka słoików majonezu, kilka opakowań jakiś ciasteczek i inne słodycze. Coś jeszcze było ale nie pamiętam już.
Jak liczyli to wyszło, że to ok 12000 kcal.
Zgłoś
Wiewór 2017-12-08, 10:18 1
tralala101 napisał/a:

Powinna pozwać producenta łóżek o niedostosowanie produktu do potrzeb kobiet o gabarytach manatów karaibskich. W USA pewnie by dostała z milion dolców odszkodowania.

Wystarczy, że w instrukcji obsługi łóżka dopiszą iż maksymalna nośność wynosi 50 kg na m2 i im naskoczy na prącie.

Velture napisał/a:

Nie doceniasz magii demokracji
Oglądałem program o najgrubszych ludziach świata i to takich kurwa mać grubych co z łóżek nie mogli wstać bez pomocy. W 100% przypadków spaśli się z własnej woli i nie mieli żadnych chorób przyczyniających się do tego stanu.

Po prostu żarli jak świnie a jak pokazano na jednym stole ile taki człowiek dziennie je to z ręką na sercu powiem, że kowalskiemu by to wystarczyło na kilka dni jeśli nie na tydzień nawet.

Na jednym stole stało 4 litry coli, 3 ogromne pizze, kilka hamburgerów, kubełek kfc, kilka opakowań frytek, kilka słoików majonezu, kilka opakowań jakiś ciasteczek i inne słodycze. Coś jeszcze było ale nie pamiętam już.
Jak liczyli to wyszło, że to ok 12000 kcal.

Mnie raczej zawsze zastawiało skąd oni mają na to hajs? Przecież oni nie pracują bo nie są w stanie a w USA nie ma pomocy społecznej, która daje hajsy za leżenie. Żeby taka locha dobrze podjadła to przecież dzienne trzeba jej do koryta wrzucić z kubik paszy podlanej kilkoma wiadrami coli. A to kosztuje nawet w US i A.
Zgłoś
Alonso 2017-12-08, 10:22
Gdy idzie srać, to cały kibel wchodzi jej w dupę.
Zgłoś
WolneKonopie 2017-12-08, 10:44
Są dwie proste zasady,
Jebać stare..
.. i grube baby.

kurwa najgorzej
Zgłoś
~Velture 2017-12-08, 11:17 1
Abraxus napisał/a:

Mnie raczej zawsze zastawiało skąd oni mają na to hajs? Przecież oni nie pracują bo nie są w stanie a w USA nie ma pomocy społecznej, która daje hajsy za leżenie. Żeby taka locha dobrze podjadła to przecież dzienne trzeba jej do koryta wrzucić z kubik paszy podlanej kilkoma wiadrami coli. A to kosztuje nawet w US i A.

No zawsze taka locha ma jakiegoś swojego przydupasa co gustuje w niej i ją karmi tak jak u nas dzieci karmią świnkę morską w klatce.

Wiem, że to dziwne ale tam są tak pojebani ludzie, że mają nawet określenie na kogoś kto specjalnie tuczy swoją kobietę/faceta. Nazywają taką osobę "feeder" czyli karmiący.

Ale najciekawszy to był ten najgrubszy nastolatek świata. Jak o nim oglądałem to aż nie wierzyłem w to co widzę. On był tak gruby, że nie mógł wyjść z domu.
Kurwa mać i matka musiała go myć itd.
Dlaczego rodzice donosili mu tyle żarcia? Tu jest problem. On był w 100% on nich zależny bo nawet samemu nie był w stanie się poruszać więc kurwa do lodówki nie doszedłby.
Dlaczego nie dawali mu dietetycznych posiłków tylko tuczyli go dalej i narzekali na jego wagę?
Jego całe życie to było zasadniczo leżenie łóżku, jedzenie i granie na xboxie. Tyle. Tylko to robił.
Zgłoś
MadDave 2017-12-08, 12:36
Kurna zawsze nie to rozpierdala. Jakim kurwa cudem tak obrzydliwie otyły tucznik ma jeszcze potomstwo?! Wg mnie opieka społeczna powinna odebrać dzieci z uwagi na patologię w domu. Patologia = patologiczne obżeranie się matki. Z drugiej strony jak już ktoś dobrze zauważył, przez 5 lat się nie roztyła więc ciekawi mnie w jakich warunkach przebiega poród u takiej maciory.
No i jeszcze jakie jebana ma pretensje do wszystkich. Tak jakby stan w jakim się znajduje to była ich wina. Łóżko złe - bo nie zostało zespawane z profili konstrukcyjnych i nie ma podstawy z żelbetu. Ten jej mąż/konkubent/ partner zły bo ją jakoś próbuje zmotywować i pocieszyć.
Zresztą wydaje mi się że koleś tutaj jest albo feederem albo uległą cipą która nie umie się przeciwstawić humorkom tego potwora.
Jakieś operacje tutaj nic nie dadzą. To tylko w ich opinii proste rozwiązanie - dobra wycięte i teraz sama mogę chodzić do lodówki. Tutaj trzeba zmienić myślenie a to już jest inna sprawa.
BTW. Gardzę grubasami na równi z miłośnikami kóz i menelami.
Zgłoś
Tafeuszek 2017-12-08, 14:11 2
@Abraxus
W stanach żarcie KFC i Macków to najtańsza opcja, jak u nas "hot-dogi" z Ikea za 1 zł.
Zgłoś
S................a 2017-12-08, 14:25 2
crystaldragon napisał/a:

Dobrze że coś ze sobą zrobiła i założyła sobie kolczyk w wardze. Od razu stała się piękniejsza

Zapomniałeś o obowiązku kolczykowania trzody chlewnej?

Abraxus napisał/a:

Wystarczy, że w instrukcji obsługi łóżka dopiszą iż maksymalna nośność wynosi 50 kg na m2 i im naskoczy na prącie.

Z tym naskakiwaniem na prącie to ja bym jednak uważała.
Zgłoś
Wiewór 2017-12-08, 14:38
Skoro jej mąż karmi taką świnię to powinien mieć ksywę stajenny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem