📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pasażer niech nic nie lepiej podczas jazdy, bo mu silnik wciągnie i biedactwo głodne będzie.
@turboszmata
Mógł równie dobrze zesrać się na podłogę pobliskiego komisariatu policji, zajęcie równie mało kreatywne, jak zrobienie tego chu*owego dolotu, też zrobiłby coś niepotrzebnego, i również nie nie zaczepiałby ludzi na ulicach, i nie kradł z nudów...
Mógł równie dobrze zesrać się na podłogę pobliskiego komisariatu policji, zajęcie równie mało kreatywne, jak zrobienie tego chu*owego dolotu, też zrobiłby coś niepotrzebnego, i również nie nie zaczepiałby ludzi na ulicach, i nie kradł z nudów...
Nie znacie sie na tuningu. On tam pewnie psika lakierem do włosów albo dezodorantem podczas osiedlowych wyścigów na 1/4 mili i odstawia wszystkich
wiele osob co komentuje widac chuja wie o silnikach hondy, szczegolnie vtec. Sam mam stożek,dźwiek jest piekny, silnik sie lepiej chłodzi a nie buczy z rury na pół miasta jak to maja zwyczaj vieswageny czy stare beemy.
@up, ze niby vtek jest bardziej cichy od wieswagenow jak to nazwales?
joj_sport napisał/a:
@up, ze niby vtek jest bardziej cichy od wieswagenow jak to nazwales?
chyba miał na myśli to, że nie trzeba montować pierdzącyć tjuning stajl tłumików a wystarczy trochę zmodyfikować dolot, aby mieć dobrze brzmienie i spokój z policją (bo oni głośność przy wydechu mierzą).
Poza tym im dłuższa rura, tym lepiej ciągnie na wysokich obrotach, a silniki hondy lubią wysokie obroty
genghiskhan napisał/a:
to już brzmi lepiej od tego fałteka.....
A co, dupa boli jak ktoś wyjebie twojego golfa?
Ale wy pierdolicie... Gościu złożył to dla przysłowiowej "beki" a wy płaczecie jakby to było na stałe...
EvilPablo napisał/a:
wiele osob co komentuje widac chuja wie o silnikach hondy, szczegolnie vtec. Sam mam stożek,dźwiek jest piekny, silnik sie lepiej chłodzi a nie buczy z rury na pół miasta jak to maja zwyczaj vieswageny czy stare beemy.
silnik się lepiej chłodzi - no kurwa mać! dawno takiej herezji nie czytałem
nie mam nic do japońskich samocodów, ale i tak VR6 na stożku bije na głowę 95% mruczących cywilnych aut
turboszmata napisał/a:
A ty co zazdrosny że chłopak miał zajęcie, chociaż niezbyt kreatywne?
Zrobił coś nikomu niepotrzebnego, ale przynajmniej w tym czasie nie łaził, nie zaczepiał ludzi na ulicach, ani nie kradł z nudów...
no tak....przynajmniej nie kradł z nudów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów