Naked Chinese Prostitute Whipped in Police Station
Chińczycy to największe bydło. Trują pół świata swoim "przemysłem", co jakiś czas zaserwują światu jakąś epidemię, do tego prawa człowieka są poniżej praw zwierząt
I są najliczniejszym i wkrótce najbogatszym krajem z największym potencjałem gospodarczym, do tego reżim i zamordyzm. Nie daj Boże żeby im kiedyś odjebało w stylu Hitlera
Chińczycy to największe bydło. Trują pół świata swoim "przemysłem", co jakiś czas zaserwują światu jakąś epidemię, do tego prawa człowieka są poniżej praw zwierząt
Jeśli wierzysz, że to nietoperze stworzyły wirusa, to gratuluję pustego łba.
To napisz coś od siebie. Kto według Ciebie stworzył wirusa? Nie żebym się przypierdalał, po prostu jestem ciekaw różnych teorii.
A kto u niego zamawia cały ten sprzęt którego produkcja tak zaśmieca środowisko???
wkrótce najbogatszym krajem z największym potencjałem gospodarczym,
Sorry nie znam takiego określenia. Za moich czasów nie było gimnazjum.