📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawy sposób na trzepanie dywanów ale co innego robić jak w kuchni nuda...
Nakurwia jak elfy na murach Helmowego Jaru
Z jej urodą strzała to jedyny sztywny i długi przedmiot jaki może dotknąć
jak byłem mały to z balkonu strzelałem do żuli z procy
polecam !
polecam !
Też mi coś. Jaki ten łuk ma naciąg? 5 kg? Taką zabawką to każdy może napierdalać.
no skill od chuja, napierdala w sciane o_O gdyby za kazdym razem trafiala w male zdjecie tuska to rozumiem
rockface123 napisał/a:
szczałą
strzelaj facepalma jak ktoś powie "szczałą" gdy teraz ludzie wyznają Paczanizm
chciałem coś wyjaśnić haterom chociaż jednego i tak nie przeskocze
duzym osiągnieciem jest taka powtarzalnosc strzalu, i to sie ceni poniewaz naprawde trudno jest znaleźć ułożenie nacięcia na cięciwe
celnosc niech bedzie taka, postawisz 50 takich ruskow tak samo uposledzonych i bd napierdalac to zrobi się maly deszczyk strzał
Ale.. ale naciąg to ma chujowy pewnie wykręca się od strzelania z normalnego łuku "Bo ma chore plecy" albo " bo ją łokcie bolą" znam takie "szlachcianki"
duzym osiągnieciem jest taka powtarzalnosc strzalu, i to sie ceni poniewaz naprawde trudno jest znaleźć ułożenie nacięcia na cięciwe
celnosc niech bedzie taka, postawisz 50 takich ruskow tak samo uposledzonych i bd napierdalac to zrobi się maly deszczyk strzał
Ale.. ale naciąg to ma chujowy pewnie wykręca się od strzelania z normalnego łuku "Bo ma chore plecy" albo " bo ją łokcie bolą" znam takie "szlachcianki"
Nawet wygląda jakby uciekła z lasu Sherwood
średniowieczny karabin maszynowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów