Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Ludzie krzyczeli: Skacz. Nam się spieszy!
b................8 • 2013-07-28, 12:28

Tchórz bał się to zrobić. Chciał pokazać wszystkim jaki to jest nieszczęśliwy a tylko przeszkodził porządnym ludziom jadącym do domu/pracy. Powinni go ukarać za to wstrzymanie ruchu aby następnym razem odwalał popisówkę gdzieś gdzie nikomu nie zaszkodzi.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
L................a 2013-07-28, 14:58 5
Mogli kretynowi puścić ten kawałek:

Zgłoś
Orissa 2013-07-28, 15:01
[...]nie wiadomo czy przeżywał jakiś dramat, nieszczęście [...] ale ludzie zachowywali się jak bydło, co za znieczulica i zezwierzęcenie.

Kilkugodzinne opóźnienie może ściągnąć na setki ludzi setki nowych nieszczęść, faktycznie znieczulica w chuj
Zgłoś
misiekzmarsa 2013-07-28, 15:08 2

Pasuje jak ulał :]
Zgłoś
MCL 2013-07-28, 15:24 6
Jebać go. Zawsze się zastanawiałem co takimi ludźmi kieruje. Nikt cie nie kocha, przegrałeś w życie, nie masz perspektyw? Jesteś kurwa zdrowy, w tym wypadku kutas nawet na most umiał wejść. Co mu kurwa przeszkadza, żeby się zresetować, zacząć żyć od nowa? Wstąpić do legii cudzoziemskiej czy piechotą iść zwiedzać świat na przełaj? Ruchać jakiejś pijane laski w klubach? Nawet kurwa obładować się materiałami wybuchowymi i wyjebać mekkę w powietrzę? OOOO, albo lepiej, pobawić się w Hitmana i ustrzelić premiera Ale nie taki musi pokazać całemu światu jaki on nieszczęśliwy ...

Życie tak naprawdę zaczyna się, gdy nie ma się NIC do stracenia. Ale najgorsze jest to, że wtedy właśnie wszyscy myślą o jego skończeniu
Zgłoś
Adulka 2013-07-28, 15:25
aj tam, od razu znieczulica...
Zgłoś
Rahmes 2013-07-28, 15:28 7
Jestem z Torunia, bylem na miejscu, chciałem przypomnieć o dziadkach którzy w starszych autach bez klimy stali na słoneczku, nie wspomnę o wypadku na środku mostu, który po części spowodował ten pajac, oraz o korku na pół miasta
Zgłoś
Gandziorek18 2013-07-28, 15:44
Też utknąłem wczoraj przez takiego skurwysyna co nie potrafi cie otruć albo powiesić
Zgłoś
p................k 2013-07-28, 16:48 1
Apel do wszystkich kretynów skaczących z mostu, zrzucających się pod pociągi i ogólnie narażających płatników podatków na akcje związane ze swoją głupotą: w dupie mamy wasze problemy i jak chcecie się zabić to zróbcie to w domowym zaciszu, w lesie, albo za granicą, najlepiej skacząc pod pociąg na Berlin Hauptbahnhof- niech się niemcy martwią.
Zgłoś
c................n 2013-07-28, 17:50 3
Kurwa to już przesada, wszyscy lubimy sobie popatrzeć jak koleś pikuje na główkę ale kurwa troszkę empatii. Ciekawe jakby śpiewali Ci którzy piszą " nieudacznik życiowy", " po co mam tracić czas" jakby to był ktoś z ich rodziny. Czasem bez niczyjej winy życie tak sie układa że ktoś nie daje rady i nie wolno go osądzać bo są różne sytuacje. Siedzi se taki 19 latek, mamusia podaje obiadek, soczek pomarańczowy i hejtuje na gościa który, załóżmy, tracił robotę, żonę, dzieci olewają, nie ma za co żyć i z kim i nie wie co ma zrobić. Mądruje sie taki szczyl że to strata czasu, pieniędzy podatników i w pizdu. Taki cynizm to jest zagrożenie a nie araby chuj wi co. kurwa.
Zgłoś
patyk89 2013-07-28, 17:52
Czas to pieniądz.

Powinni typowi teraz policzyć koszty jego wybryku.

Czas każdego kierowcy który stal w korku przez tego kretyna razy jego stawka godzinowa. Chuj, że w polsce i tak zarabia się 7zł/h, ale jak mu naliczą 2000 wkurwionych kierowców, razy 1,5h razy 7PLN to już się ładna sumka zbierze. Do tego niech jeszcze doliczą koszt utraconych możliwości, koszt paliwa spalonego podczas stania w korku i myśle, że jego półtoragodzinny wyczyn zakończyłby się jakąś smutną kwotą rzędu 100 000pln albo więcej.
Zgłoś
muraaas 2013-07-28, 18:06
To nie pierwsza taka akcja w tym miejscu. Jakieś 10 lat temu sam stałem w takim korku. Na szczęście wtedy życie pacjentowi znudziło się w środku nocy i zawracał dupę przez jakieś 45min, tamten też nie skoczył. Podjechałem pod koniec akcji, stałem przy trampie max 5 min, tak więc rozumiem wkurwienie ludzi. Co do innych metod to apeluję też o nie skakanie pod pociągi. Z opowiadań niedoszłego teścia- maszynisty wiem że po takich przypadkach też jest pełno problemów dla całej załogi i dodatkowo pociągi są zatrzymywane na całe godziny.
Zgłoś
tigerqaz 2013-07-28, 18:46
Dajcie spokój, mi w zeszłym roku na tym moście paliwa brakło w połowie
Ale była noc na szczęście.
Zgłoś
A................2 2013-07-29, 13:12
konradssc napisał/a:

A wytłumacz mi na huj mam marnować czas przez jakiegoś nieudacznika życiowego? Kurwa ludzie walczą o życie, a drugi debil ma wyjebane na jego wartość... Tyle sensu we współczuciu takiemu co i ratowaniu takiego delikwenta. Selekcja naturalna rządzi!

A słyszałeś może o czymś takim jak depresja? Po wyleczeniu jednostka staje się znów w pełni przydatna.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem