18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
glinglqnglowy glunglak 2013-05-04, 14:05 4
Cytat:

Ja się pytam co wśród skaczących z najdziwniejszych miejsc, robiących zapierające dech w piersiach akrobacje i walczących z prawami fizyki i własnym ciałem (ewentualnie kierowaną maszyną) ludzi robi nastolatek zaplątany w jojo i laska na skakance?

Sam skaczę, sporo, na bokserskiej, rzemieiowej i w 5 miesięcy doszedłem z wysapanych trzech serii po 2 minuty do lekkich trzech po 15 minut. Skocz sobie raz. Skaczę żabką i skippingiem, a laska wręcz tańczy. To samo gość z jojo... jest młody i może ma talent manualny, ale jestem pewien, nie doszedł do tego poprzez siedzenie na forach i napierdalanie postów, typu: "dlaczego on tu, dlaczego ona".

Może jesteś w czymś zajebisty, nie wiem. Wkurwia mnie to.

Są tu, bo opanowali nawet na pierwszy rzut oka proste rzeczy do perfekcji.
Zgłoś
kicek18 2013-05-04, 14:57
Ich pieniądze też są niesamowite, nawet bardziej niż oni.
Zgłoś
�................a 2013-05-04, 15:15
Nie nie są.
Zgłoś
przemas1234 2013-05-04, 16:04
ludzie są popierdoleni

Zgłoś
KMD 2013-05-04, 16:14
zauważcie, że prawie każdy z nich ma zabawkę za parę tysi
a ja chuja mam

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
m................9 2013-05-04, 17:44
filipbompensiero napisał/a:

Dla Ciebie te niestety nie będzie : | pierdolenie od rzeczy. Ludzie w większości dobrze wykorzystują bogactwa naszej planety po to żeby innym było lepiej. A szkodnikiem to możesz być Ty ze swoimi kolesiami patolami w bramie.

dobrze wykorzystują bogactwa czyli chciałeś chyba powiedzieć srają do własnego gniazda...ludzkość to wirus w butach
Zgłoś
kacpierg 2013-05-04, 17:52
Ludzie są niesamowici i skąd wiedziałem że bedzie do tego dubstep
Zgłoś
ProfessorHix 2013-05-04, 19:35
@koniczynka

Nie wiem czym Ty tam dźwięki odbierasz ale mnie głowa boli od takiej "muzyki".
Zgłoś
MarsElite 2013-05-04, 20:21

Dla Ciebie te niestety nie będzie : | pierdolenie od rzeczy. Ludzie w większości dobrze wykorzystują bogactwa naszej planety po to żeby innym było lepiej. A szkodnikiem to możesz być Ty ze swoimi kolesiami patolami w bramie.

Inteligencją jak widzę nie grzeszysz [[: kulturą zresztą też
To my " ludzie " te kurwa niesamowite ssaki doprowadziliśmy do wojen , chorób oraz innych gówien w dodatku podcierasz dupe papierem który zapewne ma więcej lat niż Ty. Jeśli nei umiesz cytować to w ogóle tego nierób bo Ci nieidzie.

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował
Zgłoś
NoMissingPL 2013-05-04, 20:23 1
ja pierdole jebani hejterzy, i co z tego że dupstep, najlepiej dla was gimbusy było by jakiś jebany hip hop ze słowami "kurwa jebać policje hwpd " jak się nie podoba to kurwa nie oglądaj. A co do ludzi którzy twierdza że ci na filmie są pojebani, to sami jesteś bo tylko siedzicie przed kompem i kurwa pisze że ktoś jest pojebany bo coś lubi robić.
Zgłoś
filipbompensiero 2013-05-04, 22:23
MarsElite

Sam jesteś człowiekiem : | Takie coś jak wojny musiało kiedyś powstać, bo ludzie mają rozum - to prowadzi do konfliktów. Nawet zwierzęta są wyposażone w instynkt który mówi im, że trzeba walczyć o swoje.
Zgłoś
MarsElite 2013-05-08, 14:48

MarsElite

Sam jesteś człowiekiem : | Takie coś jak wojny musiało kiedyś powstać, bo ludzie mają rozum - to prowadzi do konfliktów. Nawet zwierzęta są wyposażone w instynkt który mówi im, że trzeba walczyć o swoje.

Tak jak napisałem " ssaku " jeśli nie umiesz cytować to po kiego grzyba się za to zabierasz ??? zapraszam na google ( zapewniam że nie gryzie )

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów