Na majówkę pasuje
Na majówkę pasuje
Ja się pytam co wśród skaczących z najdziwniejszych miejsc, robiących zapierające dech w piersiach akrobacje i walczących z prawami fizyki i własnym ciałem (ewentualnie kierowaną maszyną) ludzi robi nastolatek zaplątany w jojo i laska na skakance?
Sam skaczę, sporo, na bokserskiej, rzemieiowej i w 5 miesięcy doszedłem z wysapanych trzech serii po 2 minuty do lekkich trzech po 15 minut. Skocz sobie raz. Skaczę żabką i skippingiem, a laska wręcz tańczy. To samo gość z jojo... jest młody i może ma talent manualny, ale jestem pewien, nie doszedł do tego poprzez siedzenie na forach i napierdalanie postów, typu: "dlaczego on tu, dlaczego ona".
Może jesteś w czymś zajebisty, nie wiem. Wkurwia mnie to.
Są tu, bo opanowali nawet na pierwszy rzut oka proste rzeczy do perfekcji.
Dla Ciebie te niestety nie będzie : | pierdolenie od rzeczy. Ludzie w większości dobrze wykorzystują bogactwa naszej planety po to żeby innym było lepiej. A szkodnikiem to możesz być Ty ze swoimi kolesiami patolami w bramie.
Dla Ciebie te niestety nie będzie : | pierdolenie od rzeczy. Ludzie w większości dobrze wykorzystują bogactwa naszej planety po to żeby innym było lepiej. A szkodnikiem to możesz być Ty ze swoimi kolesiami patolami w bramie.
Inteligencją jak widzę nie grzeszysz [[: kulturą zresztą też
To my " ludzie " te kurwa niesamowite ssaki doprowadziliśmy do wojen , chorób oraz innych gówien w dodatku podcierasz dupe papierem który zapewne ma więcej lat niż Ty. Jeśli nei umiesz cytować to w ogóle tego nierób bo Ci nieidzie.
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnowałSam jesteś człowiekiem : | Takie coś jak wojny musiało kiedyś powstać, bo ludzie mają rozum - to prowadzi do konfliktów. Nawet zwierzęta są wyposażone w instynkt który mówi im, że trzeba walczyć o swoje.
MarsElite
Sam jesteś człowiekiem : | Takie coś jak wojny musiało kiedyś powstać, bo ludzie mają rozum - to prowadzi do konfliktów. Nawet zwierzęta są wyposażone w instynkt który mówi im, że trzeba walczyć o swoje.
Tak jak napisałem " ssaku " jeśli nie umiesz cytować to po kiego grzyba się za to zabierasz ??? zapraszam na google ( zapewniam że nie gryzie )