📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a tam wiatr... wódka się polała i tyle.
Najbardziej przejebane mieli palacze bo ani przejść, ani zapalić szluga.
Jak wieje to szmatławce nie wychodzą z domu bo myślą że allah bąki puszcza
I to są te piękne Norweszki?
Cheremesa napisał/a:
Chuja tam a nie kraina wikingów. Prawdziwy wiking bierze 2 tarcze, styka je przed sobą w klin, o tak /\ i się przebija!
TO byś pofrunął daleko chłopcze, bo widać nie masz pojęcia jak tarcza wygląda.
Właśnie taka policja to coś pięknego. Nie tylko chroni porządku (albo pleców jak u nas- oczywiście nie wszyscy, może nawet nie większość) ale i przed pomocą nie stroni. I tak sobie myślę, że byli tam bo wydało im się to słuszne a nie dlatego bo "góra" kazała pomagać.
Aż się kurwa wzruszyłem.
Aż się kurwa wzruszyłem.
ja za dzieciaka jak mocno wiało zawsze podskakiwałem fajnie sie czułem do kurwy nędzy, jak bym latał...
U nas dostali by mandat za nieprawidłowe przejście po prześciu dla pieszych
tak zauwazyłem ze wtych krajach gdzie duzo "brudu" jest, to na jakis takich normalnych filmikach czy tam np galileo, jakies wywiady czy cos takiego to nie widac tam ciapatych. oni tylko sa jak sa jakies bojki lub demonstracje lub zarcie rozdaja;p
W Polsce dostaliby madat za utrudnianie ruchu, za wolno przechodzą przez pasy...
enjoypoznan napisał/a:
Piwo dla policjantów za pomoc innym.
Tak, piwo dla policjantów, za to, że wykonują swoją robotę. Mnie się ciśnie jeszcze jedno... w Polsce tym ludziom, niebieskie kurwy wstawiały mandaty za przechodzenie w miejscu niedozwolonym. Bardzo mnie męczy to, że w naszym kraju policja uciska naród, zamiast mu służyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów