Ludzie - Buce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mówi samą prawdę, ale
nie śmieszy mnie to ni chuja...
czy jestem jakiś inny ?
bo wy pewnie rżeliście jak skurwesyny słuchając tego
nie śmieszy mnie to ni chuja...
czy jestem jakiś inny ?
bo wy pewnie rżeliście jak skurwesyny słuchając tego
Za Abelarda zawsze piwko.
Kabaret limo miał czasami lepsze, a czasami gorsze skecze. Ostatnimi czasy Abelard mi się nie podobał, bo jego teksty były nudne, a ludzie śmiali się tylko dlatego, bo rzucał kurwami i innymi chujami na prawo i lewo. A tu proszę - tylko jedna "dupa" padła Skecz dobry, bo życiowy. Sam trochę siebie widzę jako tego buca, bo czasami sąsiedzi muszą słuchać mojej nuty, czy im się to podoba czy nie A wracając do tematu - oprócz samych skeczy lubię czytać komentarze pod filmikiem - najpierw są zachwyceni fani i oburzeni przeciwnicy, a potem to się zaczyna taka wojna, że przechodzimy do fizyki kwantowej, smoleńska i shakiry... można wyrazić swoje niezadowolenie, ale ludzie - mniej spiny w życiu i "bądźmy empatyczni"
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
A ten Pajacu, zamiast Pajac, to też element twego wspaniałego humoru?
Nie, po prostu chciałem, żebyś wiedział kim jesteś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów