Nie ma jak nowoczesna pompka do wody
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie ma jak nowoczesna pompka do wody
I nawet jest wbudowany moduł dźwiękowy, piwo
Ale o co wam chodzi? Przecież się kręci.
Ja tam podziwiam tych ludzi, że umieją sobie poradzić w trudnych sytuacjach i są tacy racjonalni. Połowa z nas pewnie nie dała by sobie rady w ich środowisku, pieprzeni "hejterzy".
tu chyba raczej nie o pompę chodzi tylko o to, że ten koleś za 5 dolców może tak miesiąc siedzieć i napierdalać bez przerwy,.
Dorobiłbym do tego z boku pedały od roweru i by mu łatwiej były i by tempo zwiększył.
Teoretycznie to jest turbina, z jednym wyjątkiem. W turbinie energia przepływającego płynu wytwarza energie mechaniczną, a tu jest na odwrót.
Pozdrawiam profesora
Pozdrawiam profesora
Przynajmniej kombinuje, a nie pierdoli jak to mu zle i zeby najlepiej wplacac po 2 zl co miesiac na niego...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów