Novak Djoković nie mógł patrzeć na moknącego chłopca do podawania piłek w trakcie meczu pierwszej rundy French Open z Joao Sousą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Novak Djoković nie mógł patrzeć na moknącego chłopca do podawania piłek w trakcie meczu pierwszej rundy French Open z Joao Sousą.
Niepotrzebne hejty na Janowicza, którego temat właściwie nie dotyczy.
W tej chwili gość ma ciężki okres, sporo porażek i niefortunnych wypowiedzi. Ale jeśli z tego wyjdzie i się pozbiera to znowu będziemy mieli zawodnika z Polski będącego w stanie awansować do półfinału a może nawet finału turnieju Wielkiego Szlema. I środowisko hejterów się zmniejszy a wielu z nich będzie jarało się "Jerzykiem". Nie jestem fanem gry Janowicza ani jego osoby, gdyby nie był Polakiem to zapewne byłby mi objętny jak nie przymierzając Tsonga. Ale nie gnoję go, niech robi swoje.
A co do Nole - niewielki gest, na pewno fajny i przydatny marketingowo. Kibicom się to spodobało, sponsorom na pewno też. A chłopak ma pamiątkę do końca życia i tej butelki pewnie nie wyrzuci.
W tej chwili gość ma ciężki okres, sporo porażek i niefortunnych wypowiedzi. Ale jeśli z tego wyjdzie i się pozbiera to znowu będziemy mieli zawodnika z Polski będącego w stanie awansować do półfinału a może nawet finału turnieju Wielkiego Szlema. I środowisko hejterów się zmniejszy a wielu z nich będzie jarało się "Jerzykiem". Nie jestem fanem gry Janowicza ani jego osoby, gdyby nie był Polakiem to zapewne byłby mi objętny jak nie przymierzając Tsonga. Ale nie gnoję go, niech robi swoje.
A co do Nole - niewielki gest, na pewno fajny i przydatny marketingowo. Kibicom się to spodobało, sponsorom na pewno też. A chłopak ma pamiątkę do końca życia i tej butelki pewnie nie wyrzuci.
z tego sportu to chyba najbardziej lubię właśnie jego
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Nie znam się na tenisie, ale tak na moje oko, to całkiem spoko podryw.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
We are the imagination of ourselves.
Zakrzaku napisał/a:
Novak Djoković
Cytat z 21 maja 2014
Novak Djoković nie zapomniał o ludziach poszkodowanych przez powódź, która wyrządziła wielkie szkody w jego rodzinnej Serbii. Tenisista po zakończeniu finałowego turnieju w Rzymie poinformował, że całą premię finansową przekaże właśnie tym, którzy stracili swój dorobek.
Ok. 700 tys. euro
Janowicz ciężki okres? W dupie się poprzewracało od hajsu. Jak głupi ma trochę pieniędzy to staje się jeszcze głupszy. Niech zapierdala po szopach dalej. Typowe polskie zachowanie, jebie cebulą. Jak mi nie wychodzi to inni są winni, rząd, pracodawca, kurwa każdy tylko nie ja.
Na powyzszym filmiku wygladaja jak starzy kumple, masz napij sie zdrowko stary na takich sportowcach
powinien opierac sie swiat sportu....
powinien opierac sie swiat sportu....
so whaat napisał/a:
Akurat tu kolega Palozz ma rację - Janowicz to zwykły pajac, który obwinia wszystkich za swoje porażki tylko nie siebie. Na korcie też - krzyczy, płacze jak dziecko i łamie rakiety. To nie jest zachowanie godne sportowca, więc przykład jak najbardziej poprawny. Co nie zmienia faktu, że i tak mamy wielu wspaniałych sportowców.
A mało to sportowców klnie, czy niszczy swój sprzęt po swojej spieprzonej akcji? Opisałeś Janowicza jakby to był jakiś sfrustrowany unikat w świecie sportu.
chyba nastała nowa moda, na ludzkie gesty. Trochę zaczyna się tego pojawiać w sporcie
cudze chwalicie swego nie znacie.
U nas przed zawodnikami grają szopy
U nas przed zawodnikami grają szopy
Dziwne, że normalne zachowanie jest "ludzkie" a bycie chujem normalne u sportowców
Akurat Janowicz na korcie zwykle się wkurwia jak sędziowie popełnią błąd. No i kurwa prawidłowo.
Koleś pozwolił usiąść koło siebie i ktoś śmie pisać, że to ludzki gest... o ja o ja ale super. Takie gówno tylko na głównej z tyloma piwami, a tymczasem prawdziwe sadolowe filmiki lądują w sucharach.
a jebać go, szur sie nie szczepi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów