Po co inwestować kilka tysięcy w auto, skoro za grosze można kupić taką tubę i mieć to samo
A tutaj prawdziwy VTEC dla porównania:
Szukałem. Jeśli było, to kiepsko otagowane.
Jutro na autobus się nie spóźnij...
Autobus? Znajac zycie to Ty musisz kupowac miesieczne bilety.
Zmieniasz biegi wolniej niż mój dziadek, twoje sprzęgło ma już dość.
Mało wiesz o życiu w takim razie
zajezdzone e36 1.6 w gazie jak wczesniej cytowanego uzytkownika.
bity bo mu się airbag świeci
Powidzal to milosnik panzerwagenow i niemcow.
powiedział miłośnik wiertarek Makita i wykaszarek do trawy ... te jego 4.4 w V-ce brzmi przynajmniej jak prawdziwy silnik (zaznaczę od razu że nie jeżdżę Niemcem - bo znając takich jak ty zaraz będzie że ...) Swoją drogą nie rozumiem tego - co ci posiadacze japońców mają do innych ludzi? Kompleksy posiadania azjatyckiego rozmiaru penisa czy co? Co temat o VTEC to spusty dzieciarni "-naście latków" i triumfalne peany o wyższości kosiarek nad wszystkim co istnieje ...
darklich jaki masz model hondy i jaki silnik? Ma niewiele gorze osiągi do 100 niż s2k którą kiedyś miałem.
powiedział miłośnik wiertarek Makita i wykaszarek do trawy ... te jego 4.4 w V-ce brzmi przynajmniej jak prawdziwy silnik (zaznaczę od razu że nie jeżdżę Niemcem - bo znając takich jak ty zaraz będzie że ...) Swoją drogą nie rozumiem tego - co ci posiadacze japońców mają do innych ludzi? Kompleksy posiadania azjatyckiego rozmiaru penisa czy co? Co temat o VTEC to spusty dzieciarni "-naście latków" i triumfalne peany o wyższości kosiarek nad wszystkim co istnieje ...
Civic VI Coupe, D16Y8 "trochę" po dłubany. Teraz skrzynie zmieniłem na krótszą, do setki może kolo 6.7, ale już tak nie zamula powyżej 130. S2000 piękna maszyna, ale w przyszłości celuje w Integre Type R (DC5) o ile będzie się dało jakoś sensownie kierownice przełożyć.
Wystarczy Civic z K24, nawet H20 zeby te jego szwabskie v8 siadlo na pierwszych 50/100 metrach.
oooh, "znafca" życia powrócił . Mam 6,4s 0-100km/h z czego w chłodniejsze dni z lepszym startem wychodzi nawet 6,1s...
U kolegi darklich 7s 0-100 jest wynikiem zajebistym jak na wogóle fwd. Aby uzyskać lepszy wynik, można cisnąć w odchudzanie auta, tylko nie każdy wydmuszką lubi jeździć.
Niestety Hondzinka z K24 została zjedzona
Mam nadzieję, że na autobus do szkoły dziś zdążyłeś...