Jednak da się latać jak ptak. Może nie na takie odległości, bo ręce wymiękają, ale zawsze to już coś.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Latwo poznac w filmikach tego typu ze to fejki, jak np ten z bieganiem po wodzie, poprostu widac, takie nachalne ruchy kamera, takie efekty, niby ma to nasladowac normalnosc i amatorskiego kamerzyste ale odrazu przez to poznac mozna, ze to fake.
Juz nie wspomne o tym "kamra kamra film"
Dzieci albo idioci w to uwierza.
Juz nie wspomne o tym "kamra kamra film"
Dzieci albo idioci w to uwierza.
LegendarnyZiom napisał/a:
Leonardo Da Vinco zrobił projekt takiego czegoś już 500 lat temu. Taka ciekawostka.
Tylko, że Da Vinci był pedałem.
Taka ciekawostka.
@Pleso93
jesteś idiotą. taka ciekawostka.
czytałeś o Leonardzie? bo taka ciekawostka, że nie ma zbyt wielu pewnych faktów z jego życia, a Vasari (pierwsza biografia Vinciego) stworzył o nim bardzo wiele niesławnych mitów.
tak więc, spierdalaj homoseksualny penisofagu.
jesteś idiotą. taka ciekawostka.
czytałeś o Leonardzie? bo taka ciekawostka, że nie ma zbyt wielu pewnych faktów z jego życia, a Vasari (pierwsza biografia Vinciego) stworzył o nim bardzo wiele niesławnych mitów.
tak więc, spierdalaj homoseksualny penisofagu.
Mc6 napisał/a:
Jak opóźnionym w rozwoju trzeba być żeby nie chciało tego sprawdzić i wejść na stronę, która jest na początku filmiku, może to wygląda jak fejk, ale z fejkiem nie ma nic wspólnego.jakim retardem trzeba być żeby się nie domyślić, że to fejk?
ronio19 napisał/a:
Jak opóźnionym w rozwoju trzeba być żeby nie chciało tego sprawdzić i wejść na stronę, która jest na początku filmiku, może to wygląda jak fejk, ale z fejkiem nie ma nic wspólnego.
ktoś tu się pogrąża, czy ty jesteś ślepy czy ocb? Przecież tu nawet nie trzeba znać podstawowych praw fizyki żeby się domyślić, że to fejk...
a co do strony to chyba się jeszcze nie oswoiłeś z internetem.
up
Nie robią sobie robotę, przez miesiące dają relacje ze swoich przygotowań, niepowodzeń, robią w chuj pracy, angażują się w projekt, pokazują jak jest ciężko żeby zrealizować takie niemożliwe dokonanie tylko po to żeby rzucić fejkem na koniec, trochę nielogiczne.
Nie robią sobie robotę, przez miesiące dają relacje ze swoich przygotowań, niepowodzeń, robią w chuj pracy, angażują się w projekt, pokazują jak jest ciężko żeby zrealizować takie niemożliwe dokonanie tylko po to żeby rzucić fejkem na koniec, trochę nielogiczne.
twój chuj tu fejk.
Bawią mnie komentarze typu "fejk jag hói" lub "ale gówno fejk" wyobrażacie to sobie ? spotyka się kilku gości i jeden nagle wykurwia z takim pomysłem - Ej mam pomysł zrobimy jakieś chujowe skrzydła ja trochę pomacham rękoma zmontujemy że niby lecę wiecie taki fejk ale będzie fajnie zero straty czasu-A koledzy - Noooo super pomysł...polej trochę absyntu to może jeszcze na jakiś pomysł trafimy. Nie sądzicie że to by było że tak powiem zjebane ?
naprawde ktos dal sie nabrac czy trolujecie?
naprawde jakbyscie byli pierwszym na swiecie czlowiekiem ptakiem to ani rzu nie obrocilibyscie glowy na bok zeby sprawdzic czy skrzydla dzialaja ok?
naprawde jakbyscie byli pierwszym na swiecie czlowiekiem ptakiem to ani rzu nie obrocilibyscie glowy na bok zeby sprawdzic czy skrzydla dzialaja ok?
Dajcie mi coś takiego! Będę sobie latał, patrzył z góry i srał na wszystko... Jak gołębie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów