Prezydent Aleksander Łukaszenko podczas gospodarskiej wizyty w Poznaniu zwiedził nowy dworzec. "To co tu zobaczyłem, to mnie poraziło. To jest urzędnicze partactwo, skandaliczna nieodpowiedzialność" - mówił wzburzony. Nakazał natychmiast przystąpić do prac nad ponownym otwarciem starego dworca i wyburzeniem nowego. Nakazał również pod karą więzienia zrobić przejście dla pieszych przy przystanku tramwajowym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Takie tam pierdoły
Cytat:
eNeRgOo napisał/a:
Kurwa niech wypierdala do swojego kraju i tam sobie rządzi i mówi co mają robić. Będzie mądrował na obcej ziemi, a jego ojczysta przypomina chlew.
Jesteś idiotą, czy tylko kurwa udajesz ?
Niestety mówi dobrze, trzeba całe to ścierwo złapać za mordę i zrobić co trzeba żeby było lepiej.
Niestety mówi dobrze, trzeba całe to ścierwo złapać za mordę i zrobić co trzeba żeby było lepiej.
Maurel88 napisał/a:
przecież tak w całej Polsce jest, w żydom przy władzy i komuchom zależy tylko na pieniądzach nie na ludziach, dlatego ten kraj nigdy nie wyjdzie z tego gówna w jakim jest bo komuś zależy żeby polaka udupić i wycyckać z pieniędzy dlatego jestem za nacjonalizmem, nie potrzeba nam tu nikogo poza polakami.
Jesteś trollem, alkoholikiem czy ćpunem? W każdym razie śmieszny jest twój post - jakby z ulotki, jakby wyreżyserowany .
Nosz ja pierdolę jak dziatwa łyka każdą podpuchę, jak młode pelikany.
Gruby Brzuch napisał/a:
To się dopiero nazywa przywódca, nie to, co nasi pizdusie...
Tam musiałbyś być wyjątkowo szczęśliwy . Dla ułatwienia dodam: Polacy narzekają na Polskę - choć Polska była biedniejsza jeszcze w 90 roku od Białorusi, dzisiaj zaś ma już 50 % wyższe pkb per capita - a chwalą Łukaszenkę... To się chyba nazywa "NIEWIEDZA" .
nie znam rosyjskiego ale nie wydaje mi się, aby tłumaczenie było autentyczne, tzn może być to jakaś parodia w stylu "Hitler gotuje" itd, ale mogę się mylić
Najlepsze są momenty, w których Łukaszenka wskazuje personalnie poszczególne osoby, a one zahukane i stłamszone spuszczają głowy, jakby bojąc się o swoją pracę, zdrowie albo nawet i życie... To się nazywa siła, charyzma i autorytet. Prawdziwa władza.
nowy dworzec jest spoko;d nie wiem co sie autor do niego przyjebal. Moze juz za dlugo jezdzi tym zjebanym pkp i nie ma na co narzekac.
Pssssssyt! <szept> Ponieważ nie wszyscy załapali to zdradzę tajemnicę. To chyba jednak nie jest Poznań... Ani nawet Polska.</szept>
ale tu jest idiotow... ja pierdole.
Kilka wstawek z Pzn robi swoje widzę Mi tam nowy dworzec się podoba, mogli go jeszcze rozbudować- byłoby fajniej.
Nie wiem czy wielu z Was zna rosyjski ale napisy nijak się mają do tego co Łukaszenko mówi.Inna sprawa że choć jeden się nie pierdoli i nie łechce pajaców z miasta milutkimi słowami.To że jest z Białorusi i jest faktycznym dyktatorem nie znaczy to że nie może mieć racji w kilku sprawach.
Jako Poznaniak potwierdzam, że ten nowy dworzec to najbardziej spierdolone gówno na świecie. Mam ogromną nieprzyjemność korzystać z usług PKP dość często i przyznam, że lepiej funkcjonował dworzec we Wrocławiu w czasie remontu generalnego niż nowo otwarte nasze, Poznańskie gówno zwane dworcem.
dworzec nie jest taki zly, mi tam nawet pasuje
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów