📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
koks ty huju ... kurwa żebym miał chociaż ściszone głośniki ...
koks997, mogłam się tego spodziewać a i tak się kurewsko wystraszyłam... Czy ja sie nigdy nie nauczę?
A no tak, jestem kobietą, więc nie. Dobranoc
A no tak, jestem kobietą, więc nie. Dobranoc
@koks997
Tak, to też są efekty specjalne:)!
Jeżeli na słowo nie wierzysz poszperaj w necie to znajdziesz jak to robili.
I na przyszłość, przed wrzuceniem takiego komentarza jakiego dodałeś tutaj najpierw poszperaj troszkę czy to fake, czy nie fake:)!
Zartuje oczywiscie, poprostu probuje sie w jakis sposob odegrac za to, ze mialem kurwa glosniki na max i prawie najebalem pod siebie xd
pzdr.
Tak, to też są efekty specjalne:)!
Jeżeli na słowo nie wierzysz poszperaj w necie to znajdziesz jak to robili.
I na przyszłość, przed wrzuceniem takiego komentarza jakiego dodałeś tutaj najpierw poszperaj troszkę czy to fake, czy nie fake:)!
Zartuje oczywiscie, poprostu probuje sie w jakis sposob odegrac za to, ze mialem kurwa glosniki na max i prawie najebalem pod siebie xd
pzdr.
Co do filmu koks997, to byłem przekonany, że to straszak, i żeby nie narobić w gacie zrobiłem scrolla na dół i przygotowany czekałem na wrzask, a i tak mnie wkurwiająco przestraszył
stare jak swiat o.o
@koks997 heh dobre, na szczęście miałem wyciszone głośniki =)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów