Kawałek na EURO:)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Kawałek na EURO:)
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba kawałek na paraolimpiadę sądząc po teledysku ;p
komandoklucha napisał/a:
ja nie próbuje ja jestem a ty ssij pałe
Weź wyjdź z jaskini, może jak poznasz co to świat to nabędziesz odrobinę rozumu. Bo póki co to jesteś jak typowy internetowy napinacz, przez kabel nie boli, nie?
Carol; a ja sadzać po teledysku twierdze ze to piosenka dla rugbystów z zespołu balian. No ale spoko.
Ogółem Luxy to świetny zespól, pierwsza gitara i gary polski jeszcze mądre teksty Hansa - piwo jak się patrzy:)
Kurwa pierwszy raz usłyszałem "biała siła, męstwo" zamiast "wiara, siła, męstwo"
Tołdi napisał/a:
Ale Hans się zapuścił jak przeszedł do Luxtorpedy
i nawet troche "przybyczyl"
Luxtorpeda - zespol z idiotyczna nazwa.
nie Luxtorpedy ale za energie w tym kawałku dla panów duży browar
pisałem że nie lubie Luxtorpedy ale mi urwało comment a tak w ogóle faktycznie ten kawałek jest wspaniały i powinien być hymnem naszej reprezentacji
pisałem że nie lubie Luxtorpedy ale mi urwało comment a tak w ogóle faktycznie ten kawałek jest wspaniały i powinien być hymnem naszej reprezentacji
Wole koko koko...
Pieniądze z Arki Noego się skończyły? pieniądze są laickie Glaca
mr.knowhow napisał/a:
Luxtorpeda - zespol z idiotyczna nazwa.
Nazwa nie jest idiotyczna, to nazwa produkowanego w naszym kraju pięknego i wielkiego parowozu.
A co do Hansa jeszcze to fajnie by było gdyby wszyscy mieli takie podejście do muzyki, jest to człowiek ktory sie nie ogranicza i nie szufladkuje, nagrywał rap, nagrywał swojego rodzaju trip hop i teraz odnajduje sie z powodzeniem w rocku, bardzo pozytywnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów