📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To mała solówka a chłop po prostu jej nie widział. Wrzucę dwa zdjęcia
1. Co widzę z kabiny
2. Co jest naprawdę
1. Co widzę z kabiny
2. Co jest naprawdę
PrezesTegoBurdelu napisał/a:
To mała solówka a chłop po prostu jej nie widział. Wrzucę dwa zdjęcia
1. Co widzę z kabiny
2. Co jest naprawdę
Można powiedzieć, że widać cień zagrożenia na godzinie 6
Bul_od_bytu napisał/a:
Można powiedzieć, że widać cień zagrożenia na godzinie 6
Wszystko można, ale trzeba być skrajnym debilem żeby iść w linii jakiegokolwiek pojazdu który nie ma szyby z tyłu. Na zdjęciach wiadomo, było światło, jednak bez tego światła perspektywa jest chujowa. Zawsze jak jest miejsce to staram się uciec trochę na prawo i trochę na lewo podczas cofania żeby się zorientować czy jest coś/ktoś za mną. Kiedyś miałem sytuację że facet darł pizdę że prawie go przejechałem i kręcił aferę, szybko został wyjaśniony, na firmie był chłodnik a ta oferma jebana szła drogą dla ciężarowych "bo szybciej". Ludzie to debile.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów