Ten filmik przywrócił mi wiarę w kierowców aut, jak widać nie wszyscy są wieśniakami którzy utrudniają życie kierowcom jednośladów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ledwo sie zaczal sezon, a juz mnie wkurwiaja ci motocyklisci. Zapierdalaja jak pojebani, najlepiej w 5ciu, wyprzedzaja z prawej, nie zwracaja na jebane migacze, ale jak zwykle to kierowcy sa tymi zli.
w warszawie widać znaczącą poprawę w kulturze kierowców. od początku sezonu miałem może z 5 akcji, że koleś na chama nie chciał przepuścić (zazwyczaj cierpy lub wielcy biznesmeni rozmawiający przez telefon podczas jazdy, nie zwracający uwagi na resztę świata). poza tym ludzie ładnie ustępują i chwała im za to!
zamontowac progi zwalniajace na atostradach i chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów