i jedziesz dalej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"dfq 1 odbywa się w Australii, pojebało Ci się z Qlimaxem, który co roku odbywa się w Holandii"
Są dwie edycje tego eventu, jedna w Holandii a druga Australii.
Są dwie edycje tego eventu, jedna w Holandii a druga Australii.
hah, widać starość to nie tylko prostata wielkości arbuza i siwe włosy ;D
Kam napisał/a:
moze zna sie na muzyce, na techno nie musi.tag: techno widzę że autor zna się na muzyce tyle co pedał na kobietach
Pralkę odpalili i się lansują przy dźwiękach nazbytniej ilosci prania w bębnie.
Cytat:
To ze nie slucham komercyjnego badziewia jakiego zapewne Ty sluchasz to nie znaczy ze to nie jest muzyka. Poznaj najpierw definicje tego slowa a potem wchodz w dyskusje i krytykuj
Uwazasz ze skoro nie slucham zmiksowanych dzwiekow potluczonych talerzy (jak "muzyka" z filmiku) to slucham komercyjnego badziewia? W twojej "muzyce" wystarcza dwa zjebane dzwieki zapetlic na kompie i zrobic utwor kilkuminutowy i to nie jest muzyka. Slucham metalu i zeby cos zagrac trzeba umiec grac jakims instrumencie a nie bezmyslnie zapetlac jakies zjebane dzwieki. Dobre dla osob z ADHD zapewne takich jak ty. (Twoje twierdzenie bylo wziete z dupy to i moje jest, a co!)
@up
oldskool dutch speedcore from hell
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
oldskool dutch speedcore from hell
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów