Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kop od rowerzysty, jeszcze w twardych rowerowych butach - to musiało się szybko skończyć.
To nie jest fast food udający maka tylko to jest po prostu mak, zakręcili to mistrzowsko pod kątem prawnym i pseudozmianą znaku towarowego żeby dzbany myślały, że z powodu jakiejś utarczki, bezduszna korporacja odda swoje miliardy dochodów z połowy kontynentu i stanie się rycerzem na białym koniu w obronie upadliny. Taki chuj.
Jakoś jednak putinowskie kacapki lgną do zgniłego Zachodu...
Jakoś jednak putinowskie kacapki lgną do zgniłego Zachodu...
No oczywiście, że tak bo inaczej do dziś na półkach w ruskich sklepach by stała tylko wódka.
Pedalarz miał zapewne na nogach tzw espedy czyli te buty co się wpina w pedały. Te buty są plastikowe i twarde w huj. Równie dobrze mógłby go w łeb jebnąć młotkiem.
Wydaje mi się że łysy dostał piszczelem
Pedalarz wcale nie taki pedał jakby się mogło wydawać.
I wcale sie nie znali wcześniej, i wcale żaden nie obciągał drugiemu. Ale relatywnie rzecz ujmując...
Taki wielki chłop a rozjebał go pedalarz w ciasnych gaciach na jajkach i w zjebanym kasku ze Star Warsów, wstyd jak chuj
Każdemu może się noga powinąć, a to jest rosja więc wątpię że olbrzym był trzeźwy. Jak by nie dostał buta na ryj to może by się inaczej spotkanie skończyło.
Taki wielki chłop a rozjebał go pedalarz w ciasnych gaciach na jajkach i w zjebanym kasku ze Star Warsów, wstyd jak chuj
Pamiętaj że taki pedalarz po tych wyjeżdżonych tysiącach kilometrów pod górkę ma siły w nodze jak koń xD Rękami chuja by mu zrobił, ale nóżka zgasiła światełko xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów