📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hyena83 napisał/a:
W 12 sekundzie coś białego spadło z tego pseudo tarasu. Coś jak talerz.
Za dużo sadola, aby wiedzieć że oko inaczej wygląda
Przezajebisty jest ten kwik w zwolnionym tempie
To raczej wypadło oczko temu misiu, jak ten spas podnosi leżaka to widać jak to białe coś się unosi i dynda
Ale trzeba być pizdą by bić z "partyzanta", starając się wczuć w taką osobę to musi być ona ultra wydygana... Nie zrobi nic co nie daje jej 150% pewności że nikt jej nie odda. Skąd ta potrzeba zajebania komuś tak by nie oddał. Co w tym takiego wybitnego i dającego satysfakcję...
...No ale żeby pizdę zrozumieć to trzeba być pizdą.
Dodatkowo uderzenie "partyzantem jest wyjątkowo niebezpieczne dla osoby uderzającej, nienapięte i usztywnione mięśnie przeciwnika zaskoczonego silnym uderzeniem mają bardzo dużą szansę na co najmniej 3-5 lat więzienia a jak dobrze pójdzie to i więcej.
...No ale żeby pizdę zrozumieć to trzeba być pizdą.
Dodatkowo uderzenie "partyzantem jest wyjątkowo niebezpieczne dla osoby uderzającej, nienapięte i usztywnione mięśnie przeciwnika zaskoczonego silnym uderzeniem mają bardzo dużą szansę na co najmniej 3-5 lat więzienia a jak dobrze pójdzie to i więcej.
w 19 sekundzie widać jak jakiś kutasiarz depcze mu głowę. To pewnie wtedy wylatało mu oczko.
Na jego szczęście to liść a nie pięść.
"Partyzant" to cios stanowczo zbyt zdemonizowany.
Tutaj jest bardzo uzasadniony.
Sebixy drące morde o honorze zamknąć ryje, bo w waszym wieku goniliśmy całe osiedla w pojedynke.
Tutaj jest bardzo uzasadniony.
Sebixy drące morde o honorze zamknąć ryje, bo w waszym wieku goniliśmy całe osiedla w pojedynke.
Każdy, powtarzam każdy kto by dobrze trafił kogoś kto się na strzała nie szykuje jest w stanie poskładac takiego gościa. I nie trzeba być dużym jak ten cwel co jeszcze leżącego kopał. Pizda dla mnie nie kozak, ale co ja się znam. Super fajter.
matek87 napisał/a:
Najbardziej mnie wk***ia zawsze ten pawiani krzyk
Najlepszy jest ten ratlerek w czapce, który na początku stoi za łysym i szczeka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów