Wybitna uwaga, docinka, zaczepka czy chuj tam wie coś ty chciał uzyskać. Pewnie jesteś z jakiejś lewackiej mniejszości, toteż poziom komentarza nie dziwi.
uwaga*
zareagowałem po prostu na Twoje bezsensowne pierdolenie dla pierdolenia
wolę być nawet z "lewackiej mniejszości" - najważniejsze, żeby nie należeli do niej ludzie tacy jak Ty - rzucający na lewo i prawo hasłami, frazesami, totalnie bezsensownymi tekstami.
wolę być nawet z "lewackiej mniejszości" - najważniejsze, żeby nie należeli do niej ludzie tacy jak Ty - rzucający na lewo i prawo hasłami, frazesami, totalnie bezsensownymi tekstami.
Czyli jednak lewak. Widze, że od was wszyscy mają gówno zamiast mózgu. Bez odbioru.
ble bleTrynkiewicz powinien założyć mniejszość morderców pedofili. W TVNie by powiedział, że jest szykanowany i domaga się praw dla swojej mniejszości, dziecka do zabicia co tydzien i apartament na mokotowie. Jak znam życie, dali by mu.
chyba "mniejszość pedofili morderców"
wydaje mi się że mordercy pedofili byli by raczej w większości.
Czyli jednak lewak. Widze, że od was wszyscy mają gówno zamiast mózgu. Bez odbioru.
Znowu wnioski z dupy i hasełko bez merytoryki.
Widzę, że w zakresie wypowiadania się szkolił Cie Adam Hoffman i Mariusz Błaszczak.
Gratuluje górnolotnych wypowiedzi!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów