📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:11
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Stary trup Mpower to jak uzywanie Tampaxa przez moja babcie:) scierwo
Ni-chuja! Taki przykład - pierwsze BMW które kupiłem to 525 E34 i włożyłem w nie tyle kasy, że w sumie taniej by mnie wyszedł zakup "peugota" z salonu... Nie jest sztuką kupić stare np. E30 z naklejką M3 za 1500 zł - sztuką jest posiadać i UTRZYMYWAĆ taki samochód w odpowiednim stanie.
Ni-chuja! Taki przykład - pierwsze BMW które kupiłem to 525 E34 i włożyłem w nie tyle kasy, że w sumie taniej by mnie wyszedł zakup "peugota" z salonu... Nie jest sztuką kupić stare np. E30 z naklejką M3 za 1500 zł - sztuką jest posiadać i UTRZYMYWAĆ taki samochód w odpowiednim stanie.
każdy kto "jedzie" po BMW zapewne nigdy nawet nie siedział za jej kierownicą, jak kupowałem pierwszy samochód powiedziałem sobie że nigdy nie kupię BMW bo taką furą tylko buractwo jeżdzi... koleś dał mi się przejechać e46... od tamtej pory powiedziałem sobie że jedyne auto jakie kupię to BMW. Mało które auto prowadzi się tak dobrze i mało które daje tyle przyjemności z jazdy i nie jestem łysym burakiem w dresie...
To jest najlepsze w BMW, 20 letnie e36 czy e34 prowadzi się lepiej niż peugeot z salonu.
W czym przejawia się to lepsze prowadzenie?
Próby sprawnościowe? wyniki na torze?
test łosia który sporo mówi o zachowaniu auta w sytuacjach krytycznych:
pistonheads.com/gassing/topic.asp?t=901130
Peugeoty i ich odpowiedniki spod znaku BMW
Peugeot 207 CC 1,6 -07 73/ Mini Cooper Cabriolet -09 72
Peugeot 308 2,0 Premium -09 73 /BMW 120i -07 71
Peugeot 407 V6 2,7 HDi -07 73/ - BMW 325d -07 67,5
Peugeot 607 2,2 -00 72/BMW 530i -05 67,5
czy może na torach?
fastestlaps.com/cars/peugeot_rcz_gt_thp200.html
Peugeocik z napędem na przód i 1.6 pod maską:
tor- Jarama czas- 2:01.60 pozycja- 48/78 szybciej od- BMW 328i Coupe wolniej od-Peugeot 206 S16
tor-ADM Miachkovo czas-2:02.00 pozycja- 26/41 szybciej od-BMW Z4 3.0si Coupe wolniej od- Renault Megane RS Mk III
już nie wspominając, że robi przy okazji na tych torach poza BMW także ponad dwukrotnie mocniejszego Lexusa IS-F czy Challangera SRT-10.
Inna sprawa, że nie rozumiem po co porównywać BMW do Peugeotów? nowy Peugeot kosztuje 60 max 70 % ceny podobnego wielkościowo BMW później ta różnica się zmniejsza ale to i taknny segment rynkowy, BMW jest premium, Peugeoty to zwykłe tyłkowozy tak jak VW, Toyoty, Fiaty czy Kie tyle, że ładniejsze.
Próby sprawnościowe? wyniki na torze?
test łosia który sporo mówi o zachowaniu auta w sytuacjach krytycznych:
pistonheads.com/gassing/topic.asp?t=901130
Peugeoty i ich odpowiedniki spod znaku BMW
Peugeot 207 CC 1,6 -07 73/ Mini Cooper Cabriolet -09 72
Peugeot 308 2,0 Premium -09 73 /BMW 120i -07 71
Peugeot 407 V6 2,7 HDi -07 73/ - BMW 325d -07 67,5
Peugeot 607 2,2 -00 72/BMW 530i -05 67,5
czy może na torach?
fastestlaps.com/cars/peugeot_rcz_gt_thp200.html
Peugeocik z napędem na przód i 1.6 pod maską:
tor- Jarama czas- 2:01.60 pozycja- 48/78 szybciej od- BMW 328i Coupe wolniej od-Peugeot 206 S16
tor-ADM Miachkovo czas-2:02.00 pozycja- 26/41 szybciej od-BMW Z4 3.0si Coupe wolniej od- Renault Megane RS Mk III
już nie wspominając, że robi przy okazji na tych torach poza BMW także ponad dwukrotnie mocniejszego Lexusa IS-F czy Challangera SRT-10.
Inna sprawa, że nie rozumiem po co porównywać BMW do Peugeotów? nowy Peugeot kosztuje 60 max 70 % ceny podobnego wielkościowo BMW później ta różnica się zmniejsza ale to i taknny segment rynkowy, BMW jest premium, Peugeoty to zwykłe tyłkowozy tak jak VW, Toyoty, Fiaty czy Kie tyle, że ładniejsze.
Jestem takiego zdania, BMW jest dla gówniarzy którzy chcą zabłysnąć przy kolegach, choć też mi się podobaja te auta aczkolwiek mam inne Marki które bardziej mi się podobają i w których bardziej preferuje A od japończyków to prosze sie odjebać bo żadne BMW nie podskoczy Japońcowi
Marian1994 napisał/a:
Jestem takiego zdania, BMW jest dla gówniarzy którzy chcą zabłysnąć przy kolegach, choć też mi się podobaja te auta aczkolwiek mam inne Marki które bardziej mi się podobają i w których bardziej preferuje A od japończyków to prosze sie odjebać bo żadne BMW nie podskoczy Japońcowi
po twoim wieku widać, że w dupie byłeś gówno widziałeś
nie rozumiem tego jarania się samochodami ok spoko ale po co zaraz hejt itp
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów