📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@amb
ja bym obstawial koks + moze cos przyjaral do tego
a gada do reki i paczki fajek, zeby na czasie zyskac i ogarnac sobie sytuacje;P pewnie telefonu nie mial przy sobie
ja bym obstawial koks + moze cos przyjaral do tego
a gada do reki i paczki fajek, zeby na czasie zyskac i ogarnac sobie sytuacje;P pewnie telefonu nie mial przy sobie
Mój kumpel zachowywał się bardzo podobnie po tym jak wciągnął sproszkowane tabletki nasenne nosem (gdzieś usłyszał / przeczytał, że niby wtedy szybciej działają).
Miał dokładnie takie same oczy i cały czas mówił, że idzie gdzieś na imprezę. Wydawało mu się też, że w jego malutkim pokoju w akademiku było pełno ludzi mimo tego, że zanim go znaleźliśmy w takim stanie był cały czas sam. Następnego dnia kompletnie nic nie pamiętał. Aha... Do swoich "proszków" wypił tylko jedno małe piwko 0,33.
Miał dokładnie takie same oczy i cały czas mówił, że idzie gdzieś na imprezę. Wydawało mu się też, że w jego malutkim pokoju w akademiku było pełno ludzi mimo tego, że zanim go znaleźliśmy w takim stanie był cały czas sam. Następnego dnia kompletnie nic nie pamiętał. Aha... Do swoich "proszków" wypił tylko jedno małe piwko 0,33.
Tak jakoś mi się przypomniało...
Po kwasie to raczej by się śmiał, a nie gubił wzroku, chciał nonstoper palić itd.
Ja bym obstawiał popularną amfetaminkę (źrenice, gadka itd) chociaż mogło to być np. MDM, po którym jest podobnie, ale występują też dobre haluny
Ja bym obstawiał popularną amfetaminkę (źrenice, gadka itd) chociaż mogło to być np. MDM, po którym jest podobnie, ale występują też dobre haluny
"Ja bym obstawiał popularną amfetaminkę (źrenice, gadka itd) chociaż mogło to być np. MDM, po którym jest podobnie, ale występują też dobre haluny "
Pokaż mi fete po której się śpi.
Pokaż mi fete po której się śpi.
I MDM po ktorych rozmawia sie z przez paczke szlugow...
a ja jestem prawie pewien ze koles byl na bieluniu. przynajmnie ja widzialem kilku kolesi na bieluniu i w poczatkowym stadium fazy wlasnie tak sie zachowywali... a co robili pozniej to juz dlugoby opowiadac
phi...ja pale popularne i tez moge z nich dzwonic.ba! nawet loda robią
up
coś Ci się popierdoliło, Tak rozmawiasz przez "popularne" ale loda to robisz ty.
coś Ci się popierdoliło, Tak rozmawiasz przez "popularne" ale loda to robisz ty.
Ja stawiam na kwas , plus " cos" do tego . Jednak czym moglo byc to "cos" . tego nie wiem ... sproszkowany kryptonit ? %-)
amb napisał/a:
pytanie za piwo: co to za narkotyk? bo jego zachowanie nie pasuje mi do niczego, co znam...
Wygląda na kwasa ew. grzyby.
naćpiał sie i to tak solidnie, ja stawiam na kwas
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów