📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
nawet nie trakcja tylko masa, jakby rzucić 2-tonowym kamieniem na linie kilka razy też by go wyciągnął.
poza tym kurwa akcja od 0:45, po północy każda minuta jest ważna!
poza tym kurwa akcja od 0:45, po północy każda minuta jest ważna!
Up@
Nissan Patrol (GR Y60)
Nissan Patrol (GR Y60)
pio13 napisał/a:
Na Nissanie naklejki z adresami polskich serwisów 4x4.
Te liny/ taśmy są stworzone do takich zastosowań.
(poszukaj "taśm kinetycznych", majętni miłosnicy brudzenia się i swoich samochodów wydają grube pieniądze na specjalne liny do takich zabaw)
Naprawdę myślisz, że on ciągnie za kabinę ?
A widziałeś kiedyś jak przy strzale z kinetyka urywa sie szekla albo ucho? Ja tak, całą klape bagażnika mam pogiętą od tego i uwierz.... mógł zabić.
P.S. Jestę ekspertę
A zahaczył TIR o zaparkowane auto?
polska naczepa
wielkie gówno, a z tym subaru to już zupełnie dziecinada...
Kiedyś do firmy przyszedł nam transport z Holandii (Nie. Nie zielony ). Kierowca tira - młody koleś, klasyczny świeżak. Po rozładunku nie mógł ruszyć z miejsca (zima). Zaczęliśmy go wyciągać starym Mercedesem Vito zwykłą liną. Prawie by nam się udało, gdyby nie fakt iż ten debil nie zdjął hamulca z naczepy... fajnie sprzęgłem śmierdziało ;d
Nie moc , tylko moment obrotowy jak juz , a i tak najbardziej liczy sie elastyczna lina do wyszarpywania przy uzyciu masy , bo z miejsca by nic nie zrobil ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów