Czyli Dany Trejo, Mel Gibson, Charlie Sheen, Antonio Banderas, Lady Gaga, Jessica Alba i Robert Rodriguez jako reżyser.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czemu wszystkie filmy, w których pojawia się Dany Trejo są zjebane...
To nie są filmy dla każdego... Widzisz Rodrigueza to już wiesz, że na film należy patrzeć inaczej
Ja pier**le. Co to kur*a jest? Film z serii "nie mam pomysłu, zróbmy ogólny rozpier**l"....
Za Mela Gibsona - wracającego powoli do wielkiego kina, za Charliego Sheena, który staje się bohaterem popkultury niegrzecznych dzieci hollywood, za Pupę Jessici Alby na pewno daję piwo!
aha. trzecia część Maczety ma się nazywać "Machette Kills in Space" - tyle w temacie! kurwa chciałbym się tak bawić jak ci aktorzy na planie, pewnie mieli całe dni robocze czystej zabawy i niezłych dupeczek.
aha. trzecia część Maczety ma się nazywać "Machette Kills in Space" - tyle w temacie! kurwa chciałbym się tak bawić jak ci aktorzy na planie, pewnie mieli całe dni robocze czystej zabawy i niezłych dupeczek.
Jak tak bardzo co niektorych tu boli dupa to po prostu nie ogladajcie tego filmu i tyle...
Z Rodriguezem jest jak z Tarantino, ich filmy nie są dla każdego. Dla wielu to są zwykle gnioty, ale dla koneserów ich twórczości te filmy to hołd dla amerykańskiego kina klasy b lat 80 i starszych.
A prawda jest taka, że najpierw powstał trailer, który leciał na razem z innymi na początku jakiegoś filmu (nie pamiętam tytułu) i tak się przyjął, że rzeczywiście postanowili nakręcić taki film
Mogli jeszcze 10 razy powtórzyć "Machete kills", bo tak to nie wiem czy się opłaca oglądać.
Machete to byl wprost wyjebany film, oczywiscie przy zdawaniu sobie sprawy z konwencji. Ale jak powaznie mozna wziasc film, w ktorym glowny bohater ewakuuje sie z budynku, korzystajac z jelit jakiegos typa zamiast liny. Piekne. Teksty tez mistrzowskie. Steven Seagal w koncu w jakiejs dobrej roli. Mozna sie tez naprawde dobrze i szczerze posmiac.
Ahh, nie moge doczekac sie dwojki.
Ahh, nie moge doczekac sie dwojki.
Pastisz? Chyba tak. Podobno w przypadku Iron Sky byli tacy, którzy zawiedli się na filmie, ponieważ spodziewali się, że historia o inwazji nazistów z ciemnej strony Księżyca będzie filmem 'na serio'.
Jedyne, co mi nie podchodzi w tym ,to że za bardzo wydziwili mu tą maczetę, (chociaż dzięki tym zębom pewnie lepiej skrobie się płody). Zwykła byłaby mimo wszystko lepsza. Poza tym czekam z niecierpliwością
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów