śp. Rysiek wyjebał Maćka na grubą kasę, a ten został na lodzie i domaga się swej kapusty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kod:
http://www.you tube.com/watch?feature=player_embedded&v=8lpA18MLoE4
Oryginał tekstu.
Problem z uploaderem jest, nie chce się cholerstwo załadować, niezaleźnie od postaci linku.
EDIT:
Oryginał video.
Ale skurwiel, pieniądze to jego życie Ojcu w grobie złote zęby powybija.
Ej ludzie to jest przeróbka na yt z tą kasą jest odcinek gdzie maciek identycznie mówi że chce kase ;p on coś innego powiedział ?
@2482045
to na co kurwa czekasz? zadzieraj kiece i leć, nikt nie zmusza Cie do oglądania tych jakże zabawnych urywków
to na co kurwa czekasz? zadzieraj kiece i leć, nikt nie zmusza Cie do oglądania tych jakże zabawnych urywków
Chodzi mu o te 300 baniek z tego filmiku?
Kurwa, a myślałem, że tak naprawdę było... Ale fajnie zmontowane. Maciek jak don Corleone -"Rysiu śpi z rybkami" Już kilka lat temu mówiłem, że seriale w Polsce się kończą, a przypał tak nagle przestać nadawać i muszą wszystkich wykończyć. Teraz Grażynka z rozpaczy kipnie, później Maciuś i świta, a później to już jak domino...
Mógł dodać - szmato nie mdlej tylko dawaj hajs.
ej on mowi jak syntezator mowy IVONA ... instaluje ! Pewnie dodali juz nowe głosy.
Grubo, ale ta blondyna z pierwszego kadru całkiem przyjemna...
jebał bym Bożenkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów