Maciek zdenerwowany przemawia do sądu zadziwiajac wszystkich. Jedynie martynce podoba sie wypowiedz Macka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pomijając nie wiem co ten gościu zrobił ale za obojętnie co też bym się wkurwił, żyje 17 lat i dostaje drugie tyle mwehe
BEka w huj !
raynex93 napisał/a:
pomijając nie wiem co ten gościu zrobił ale za obojętnie co też bym się wkurwił, żyje 17 lat i dostaje drugie tyle mwehe
Ten gosciu razem z kolega i 2 kolezankami chcieli okrasc studenta ale cos im nie wyszlo , chyba sie postawil im. To go pobili, skopali, i kilka razy dźgneli nozem na przystanku. Typ jednak byl twardy i przezyl. Jak dla mnie kara sprawiedliwa, moze go cos nauczy wiezienie. Jesli nie to znowu kogos brutalnie pobije a moze nawet zabije. Bo nie dzga sie nozem kilka razy typa w obronie wlasnej.
Nawet mu nie zal ze prawie zabil czlowieka wiec zrobil to umyslnie.
Za to raczej nalezy sie kara.
Orissa napisał/a:
Originał:
Opinii biegłego nie mogę już znaleźć
Co to jest kurwa originał do kurwy jasne? Jako, że jesteś kobietą, to dam Ci kurwa radę, następnym razem weź słownik do łapy, a nie do mordy.
Chujowe, ale - swoją drogą - trzeba docenić aktora, który gra Maćka. Za tak wiarygodne zagranie chłopca z zespołem Downa należą się wyrazy uznania.
DAWIT92 napisał/a:
@UP
jak nazywa sie ten typ z obrazka?
sauron100, na youtube jest jego kanal
Dlatego ja wolę się wypowiadać pisemnie. Nigdy się nie jąkałem, ale mam problem z szybkimi monologami. Nie potrafię jak z automatu strzelać zdaniami. Zbyt długo się namyślam, ale nigdy niczego nie edytuję... Chyba, że muszę. Jak Wam leci Trzech Mędrców? Czy ktoś się odważył napisać kredą na drzwiach "Ctrl Alt Del 2013"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów