Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli to was serio śmieszy to macie nieźle spier.olone poczucie humoru.
Nie macie się z czego naśmiewac? Uważam ze ten chłopak jest osoba chora i jego zachowanie jest z tym związane a jeśli was to cieszy to jestesnie strasznie zalosni. @casanowa "jebany pokurcz" to jest przyklad dziecka neostrady.
Nie macie się z czego naśmiewac? Uważam ze ten chłopak jest osoba chora i jego zachowanie jest z tym związane a jeśli was to cieszy to jestesnie strasznie zalosni. @casanowa "jebany pokurcz" to jest przyklad dziecka neostrady.
pewnie ze znanej parodii 'co się stao' zaśmiewałeś się.
Misiek, Klik :*
Kurcze, widzę, że niegdyś magiczna bariera 300 piw jest przebijana na każdej stronie sadola ^^
Kiedyś 100 piw to była magiczna bariera
to jest wersja cropped, bez tych durnych pasow. wrzucilem na rapida wersje 4:3 i 16:9 i nie wiem po co, ktos zrobil gifa z 16:9.
rapidshare.com/files/381934004/maciek_z_klanu.rar.html
niech ktos zrobi gifa w wersji 4:3!
sam juz sobie poradzilem
Ciekawam, cóż tak rewelacyjnie komentujący zrobiliby, gdyby na świat przyszło ich dziecko z zespołem Downa.
Ciekawam, cóż tak rewelacyjnie komentujący zrobiliby, gdyby na świat przyszło ich dziecko z zespołem Downa.
Wyskrobaliby chuja zanim by wyszedł z macicy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów