Maciek kolejne wcielenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Maciek kolejne wcielenie
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Napinke ma jakby orgazm stulecia miał
Maciek z klanu jest wściekły na Martynkę
film nie mój, prawdopodobnie użytkownika yt "ChlodnyKlecha"
film nie mój, prawdopodobnie użytkownika yt "ChlodnyKlecha"
KateVonD napisał/a:
Nie ma to jak się śmiać z Downa, który zarabia więcej od Was...
i na chuj mu ta kasa skoro ma downa?
kurwa, na prawdę... teraz jest "trendi" wklejać wszędzie twarz Jana Pawła II, do tego autor pomyslał że jak doda macka i jeszcze stare nagranie, gdzie panowie wiszą jakiejs starej hajs za las to bedzie super i taki kombos na pewno zgarnie wchuj pozytywnych opini. a wyszlo scierwo.
Cytat:
Nie ma to jak się śmiać z Downa, który zarabia więcej od Was...
śmieją się z niego a on się śmieje, bo nie jest rudy
Nie no kurwa para jak z bajki. Zastanawiam się jak wyglądało by ich potomstwo.
M jak Maciek.
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-11-16, 16:42 ]
Z jak Zbiorczy
Dlaczego jak scena z filmu ma na koniec wjebany śmiech Waldka to nie leci to zbiorczego? A jak są połączone dwaj najlepsi aktorzy, z czego pół filmiku jest o tym drugim to to i tak leci do zbiorczego tego pierwszego?
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-11-16, 16:42 ]
Z jak Zbiorczy
Dlaczego jak scena z filmu ma na koniec wjebany śmiech Waldka to nie leci to zbiorczego? A jak są połączone dwaj najlepsi aktorzy, z czego pół filmiku jest o tym drugim to to i tak leci do zbiorczego tego pierwszego?
Maciek zamawia stejka ma być przyrządzony "down raw"
1:08- tak idealnego wpasowania dawno nie widziałem Warto obejrzeć dla tej sekundy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów