📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale po takich filmikach stwierdzam, ze powinno się ich spowrotem w siatkę i na afryke wywieźć.
Ale ja pierdole dzieciakowi ryja psyche , bedzie miało traume pewnie jak sobie oglądał jak mu ciulają matke wydzierają mordy itp . W jaki sposób może zdrowo sie rozwijać oglądając taki akcje. Szkoda że ta nie podleciała z tym gazem pod okno tego samochodu i nie władała tam całej zawartości.
Ale ładna jakość! czarnuszy kamerzysta musial dobry telefon zajebać
Ja znam trochę innego Mad Doga.
http://youtu.be/5RRp29ODKf8
BTW To już drugi post, do którego chę wstawić ten film, ale za każdym razem uploader mówi "Wystąpił błąd". Aż tak chujowe, żeby nie można było wrzucić to to chyba nie jest...
http://youtu.be/5RRp29ODKf8
BTW To już drugi post, do którego chę wstawić ten film, ale za każdym razem uploader mówi "Wystąpił błąd". Aż tak chujowe, żeby nie można było wrzucić to to chyba nie jest...
Pierwsza go chwyciła za koszulkę. Ni chuja nie interesuje mnie o co poszło, ale jak szmata zaczyna się rzucać i sama prowokuje (w tym wypadku ciągnięciem za ubranie, w innym sprzedając liścia...), to trzeba pokazać, gdzie jej miejsce.
Nie jestem żadnym macho, brudasem, czy innym chujkiem. Po prostu nie znoszę dup, które drą ryja i same zaczynają (kontakt fizyczny), bo myślą, że im wszystko wolno - przecież kobiet się nie bije.
Chuja, to nie kobieta, tylko tłusta świnia, która nie potrafi opanować emocji.
Nie jestem żadnym macho, brudasem, czy innym chujkiem. Po prostu nie znoszę dup, które drą ryja i same zaczynają (kontakt fizyczny), bo myślą, że im wszystko wolno - przecież kobiet się nie bije.
Chuja, to nie kobieta, tylko tłusta świnia, która nie potrafi opanować emocji.
Kolor skóry wszystko tłumaczy - zarówno u samca , jak i samic. Tępe zwierzęta.
Tak to się musiało skończyć, że przyszedł człowiek i uspokoił zwierzęta.
Takie zachowanie nawet na miano dzikich zwierząt nie zasługuje, śmierdzące czarnuchy...
Mamy równouprawnienie? Mamy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów