Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
może by popatrzył, dobry ten serial? jakaś opinia, z doświadczenia wiem że jeśli serial nie jest tanią produkcją, a robią go z HBO AB 1 czy inne Foxy to powinien być dobry, tylko byle miał fabułę nie związaną z romansami, zdradami, wampirami, dziećmi, rodzinnymi perypetiami
Podkreślone występują, więc nie wiem czy Ci się spodoba. Z resztą z każdym kolejnym sezonem jest coraz bardziej na siłę ciągnięte. Mimo wszystko dalej mi się podoba, ale co kto lubi.
A tak przy okazji, to niesamowicie wkurwiają mnie komentarze typu: "za coś tam zawsze piwo". Praktycznie pod każdym popularnym tematem i to po kilka razy. Na chuj to pisać? Co to kurwa wnosi do ewentualnej dyskusji? Przecież za to normalnie powinien lecieć warn. To jest jak wpierdolenie komentarza, w którego treść dodać jakąś emotkę. Jak się podoba temat, ale nie ma się nic na jego temat do powiedzenia, to się daje piwo i tyle.
I się spociłem znowu niepotrzebnie
Podkreślone występują, więc nie wiem czy Ci się spodoba. Z resztą z każdym kolejnym sezonem jest coraz bardziej na siłę ciągnięte. Mimo wszystko dalej mi się podoba, ale co kto lubi.
A tak przy okazji, to niesamowicie wkurwiają mnie komentarze typu: "za coś tam zawsze piwo". Praktycznie pod każdym popularnym tematem i to po kilka razy. Na chuj to pisać? Co to kurwa wnosi do ewentualnej dyskusji? Przecież za to normalnie powinien lecieć warn. To jest jak wpierdolenie komentarza, w którego treść dodać jakąś emotkę. Jak się podoba temat, ale nie ma się nic na jego temat do powiedzenia, to się daje piwo i tyle.
I się spociłem znowu niepotrzebnie
coś czytałem że występuje tam wątek rodzinny, jeżeli jest tam córka tego Hanka i jeśli ma z 17-18 lat i lubi siępuszczać to chętnie pooglądam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów