Marcin Majewski aka Madox. Uczestnik 2 edycji programu "Mam talent"... I nurtuje mnie pytanie: czy to chłopak z vaginą czy może kobieta z kutasem ? Ja myśle ze to raczej to drugie a co wy na to ??? ;>
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebana ciota. Świat na głowie staje, lesbijki, pedały i teraz coś co ciężko zklasyfikować. Jak ktoś powyżej powiedział, chyba ciężki wpierdol pomógłby mu się odnaleźć.
A ja jestem pewien, że gdybym TO widział na ulicy to bym sie za tym obrócił i powiedział fajna dupa. O kurwa.. musze teraz uważać :| Gorzej mogło by być tylko wtedy, gdybym sie z tym umówił i dopiero potem sie kapnął że ma pyte między nogami.. Musi mieć kurewsko zmixowane geny listonosza z ojcem i matką..
ALTON napisał/a:
gdybym sie z tym umówił i dopiero potem sie kapnął że ma pyte między nogami..
To byś się zajebiście wtedy bawił chciałeś napisać chyba? Nie krępuj się.
Ludzie są różni...
Ta dziewczyna z czerwoną torbą ma na imie Łukasz... Studiuje u mnie na wydziale, prowadzący często mają problem z identyfikacją tego osobnika.
p.s. sorry za rozmazane zdjęcie, ale nie mogłem się powstrzymać od śmiechu jak je robiłem...
Ta dziewczyna z czerwoną torbą ma na imie Łukasz... Studiuje u mnie na wydziale, prowadzący często mają problem z identyfikacją tego osobnika.
p.s. sorry za rozmazane zdjęcie, ale nie mogłem się powstrzymać od śmiechu jak je robiłem...
heh po pijaku pewnie niejeden z nas moglby sie pomylic, takze do sylwka ostroznie z alko
Cytat:
I nurtuje mnie pytanie: czy to chłopak z vaginą czy może kobieta z kutasem ?
mnie nurtuje, na chuj się tym nurtować? nie masz innych rzeczy w życiu? zainwestuj w słoik!
Rosemary napisał/a:
A co on wam przeszkadza?
kompletnie nic, pod warunkiem, że gatunek wymrze w pierwszym pokoleniu
ej... całkiem niezła z niego dupa
Rosemary napisał/a:
A co on wam przeszkadza?
Ehh.. Zawsze znajdzie się ktoś kto popsuje zabawę w 'zbesztaj, wyśmiej, powiedz co byś mu zrobił '.. : (
myślenie niektórych, że ktoś jest trochę inny to trzeba temu komuś wpierdolić mnie przeraża... Chuj cie obchodzi co kto ze sobą robi i jak wygląda.. Ja pierdole...
Achajka napisał/a:
myślenie niektórych, że ktoś jest trochę inny to trzeba temu komuś wpierdolić mnie przeraża... Chuj cie obchodzi co kto ze sobą robi i jak wygląda.. Ja pierdole...
to forum jest dla sadystów, więc nie wiem czemu to cie tak kurwa dziwi
kurwa, ale za co ci jurorzy go propsowali, nie pokazał nic specjalnego.. a na jego widok normalnie mnie odrzuca.. toć to nawet krzty mięśni nie ma :F
Achajka napisał/a:
Na chuj się krztusisz jak nie musisz??
Dla mnie to taki zjebów powinno lać się po ryju. Ciekawe co za rok w modzie będzie teraz same EMO dauny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów