Kawka nie wielbłąd napić się musi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kurwa jak na onecie temat o ptaku, komentarze o polityce i religii
Ptak poleciał a koleś korasa trzyma dalej ostro, jestem wodopojem khuurrrwaaaa XD
ulifont napisał/a:
Nie ma co ptaszysko mądrzejsze niż te kuce powyżej co swego bożka bronią. Fajnie by było mieć takiego oswojonego (oczywiście ptaka, bo kuce do odstrzału).
Kurwa, wybaczcie panowie zapomniałem o czopkach na noc dla ulifonta, czekaj chwile
młody jak się scykał myślał że go upierdoli
ulifont napisał/a:
Jakby Korwin - Mikke był choć w połowie tak inteligentny jak to zwierzę to by się wycofał z polityki.
jakby twoi starzy byli choć w połowie tak inteligentni jak to zwierzę to by cie w porę wyskrobali ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów