18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kazzek94 2014-07-27, 20:56 1
kurwa jak na onecie temat o ptaku, komentarze o polityce i religii
Zgłoś
msta 2014-07-27, 21:43 1
Ptak poleciał a koleś korasa trzyma dalej ostro, jestem wodopojem khuurrrwaaaa XD
Zgłoś
Simon2020 2014-07-27, 21:46
ulifont napisał/a:

Nie ma co ptaszysko mądrzejsze niż te kuce powyżej co swego bożka bronią. Fajnie by było mieć takiego oswojonego (oczywiście ptaka, bo kuce do odstrzału).

Kurwa, wybaczcie panowie zapomniałem o czopkach na noc dla ulifonta, czekaj chwile
Zgłoś
kondzikkk93 2014-07-27, 21:58
młody jak się scykał myślał że go upierdoli
Zgłoś
filipczax_ck 2014-07-28, 0:59
ulifont napisał/a:

Jakby Korwin - Mikke był choć w połowie tak inteligentny jak to zwierzę to by się wycofał z polityki.

jakby twoi starzy byli choć w połowie tak inteligentni jak to zwierzę to by cie w porę wyskrobali ...
Zgłoś
ulifont 2014-07-28, 7:28
Swietna zabawa ubaw po pachy. Ciekawe ile się oswaja takie ptaszysko.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów