📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
bloodwar napisał/a:
Jakby nie była tak zajebiście upośledzona to by po niej jeździli za przekonania jak po Jarku czy Tadku. A że niestety jest jaka jest więc można jedynie powiedzieć "nie zgadzam się z twoimi przekonaniami, mam własne" a i tak będzie to uznawane za obrazanie biednej Madzi. BTW - jej bóg ma zajebiste poczucie humoru skoro swojego największego przeciwnika (mnie jakbyście kurwa nie załapali) uczynił szczupłym, wysokim Adonisem z 17,5 cm penisem a pierwszą rycerkę ultraprawicowego katolicyzmu (czyli ją) uczynił jakimś pokracznym potworkiem z którego po cichu brechatają się nawet jej koledzy-katole. Tak, wiem wiem, spłonę w piekle (które nie istnieje) za swoje okropne zachowanie
Hahaha widzę, że jesteś sam na siebie nieźle napalony. To najwyższy stopień pedalstwa. UWAGA! HARD
Czy to telewizor Trilux? Ukradli mi taki z działki
Pamiętacie Nicka Vujicica? Ten gostek kadłubek. Niby wielki mówca motywacyjny. Jak usłyszałem, że największe wsparcie znalazł w Bogu, to mi się odechciało go słuchać.
Widocznie tego typu pokraczki muszą jakoś tłumaczyć swoją egzystencję. Racjonalniej nie można, tylko widocznie (UWAGA) Bóg tak chciał. I tyle.
Widocznie tego typu pokraczki muszą jakoś tłumaczyć swoją egzystencję. Racjonalniej nie można, tylko widocznie (UWAGA) Bóg tak chciał. I tyle.
Rydzyk tworzy teraz armię goblinów?
no ale kurwa... kółko różańcowe? nikt tu nie ma móżgu 2 latka żeby wierzyc w boga, jakiegokolwiek by sobie nie wymyśliła. Zamiast zająć się czymś pożytecznym (a wszystko jest kurwa bardziej pożyteczne niż pierdolenie o kółku różańcowym!) to pierdoli bez sensu łódząc sie nadzieją, że ktoś na nią czeka "po drugiej stronie". Tja... po drugiej stronie ziemi czekają robaki... albo chińczycy i nic kurwa wiecej
no ale kurwa... kółko różańcowe? nikt tu nie ma móżgu 2 latka żeby wierzyc w boga, jakiegokolwiek by sobie nie wymyśliła. Zamiast zająć się czymś pożytecznym (a wszystko jest kurwa bardziej pożyteczne niż pierdolenie o kółku różańcowym!) to pierdoli bez sensu łódząc sie nadzieją, że ktoś na nią czeka "po drugiej stronie". Tja... po drugiej stronie ziemi czekają robaki... albo chińczycy i nic kurwa wiecej
To czemu pan jezus i bog zrobili z ciebie małego, brzydkiego goblina? Musi się z niej teraz zlewać, nie dosc, ze z nudów sobie stworzył karła to jeszcze ten karzeł jest mu za to wdzieczny, niezle. Oczywiscie nie wierze w tych dwoch, ale gdybym sie taki urodził to bym nie wypowiadał się tak serdecznie o "stwórcy"
Mądre słowa padły we wcześniejszych komentarzach, popieram i jestem przeciwny zacofaniu świata wszelakimi religiami prowadzącymi do podporządkowania jednostki
To smutne że wykorzystuje się takich ludzi do trzepania kasy.
ale jej sie popierdolilo w bani..O_o
"Ludzie nie mają wierzyć w siebie, nie mają być indywidualistami. Mają być posłuszni, być niewolnikami religii." - Euronymous
Gdybym mógł, zajebałbym wszystkich księży na świecie !!
A co do filmiku to co ona kurwa pierdoli ??
A co do filmiku to co ona kurwa pierdoli ??
Nie rozumiem niektórych z was. Przypierdalacie się do niej jak świnie do koryta. Jeśli jest głęboko wierząca to niech będzie, byle tego w zły sposób nie przejawiała (katole pod pałacem prezydenckim).
Mówicie żeby lepiej coś zaczęła robić konstruktywnego a nie "pierdolić o kółku różańcowym". Pewnie dziewczyna zarabia na siebie w Trwam i lepiej żeby takie coś robiła niż kurwa siedziała na tym wózku i użalała się nad sobą.
Jak dla mnie to tymi swoimi zajebiście płytkimi komentarzami pokazujecie, że jesteście bardziej ograniczeni niż ona.
Sam jestem ateistą ale uważam, że należy szanować wiarę i poglądy innych.
Mówicie żeby lepiej coś zaczęła robić konstruktywnego a nie "pierdolić o kółku różańcowym". Pewnie dziewczyna zarabia na siebie w Trwam i lepiej żeby takie coś robiła niż kurwa siedziała na tym wózku i użalała się nad sobą.
Jak dla mnie to tymi swoimi zajebiście płytkimi komentarzami pokazujecie, że jesteście bardziej ograniczeni niż ona.
Sam jestem ateistą ale uważam, że należy szanować wiarę i poglądy innych.
@The Master of Tanie Wino każdy kościół świata to firma, która im ma wiecej wierzących tym więcej zarabia. Filmik ten słóży umocnieniu ludzi w wierze/zgarnięciu nowych wiernych. W związku z czym ona w jakiś sposób "upośledza" innych przez namawianie do wiary w coś co nie istnieje. Każda religia to fikcja, a zarabianie na niej to juz nie fikcja tylko kurwa wyłudzanie pieniędzy. Dlatego należy to tępić. A to że pierdoli bez sensu i że się jej słuchać nie da to juz inna sprawa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów