📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
chciałbym w necie zobaczyć jedną z fotek, którą strzelili ludzie jak udawał Chrystusa. Przecież ktoś by to opublikował, prawda?
To są tricki, sztuczki, iluzja, ludzie nie są podstawieni. Zamiast od razu hejtować to użylibyście internetu i poszukali jak są one robione. Na jednym forum iluzjonistów jest wytłumaczony m.in. ten trik z telefonem.
hmm dziwne jest to że murzyni to prawdziwi czarodzieje podam przykład
krok 1.stoi telewizor
krok 2.przechodzi murzyn
krok 3.mija minuta
i spostrzeżenie że nie ma ani murzyna ani telewizora
krok 1.stoi telewizor
krok 2.przechodzi murzyn
krok 3.mija minuta
i spostrzeżenie że nie ma ani murzyna ani telewizora
luka5z napisał/a:
to nawet kruwa nie są tricki. wszystko jest montowane sprytnie i tyle. a ci ludzie są ustawieni i zgrywają zdziwionych i zaksoczonych
Nie widzę tam żadnych zdziwionych ludzi.
W 2:17 kiedy jest ta retrospekcja z wkładaniem telefonu do butelki widać jak gościu stojący z tyłu przechwytuje rzucony telefon i chowa go do kieszeni. Ale i tak filmik robi wrażenie więc piwo.
Telewizja kieruje się swoimi sztuczkami, ale czy taki Rio Ferdinand za kase podstawiłby się do programu jakiegos gośćia? Na swojej własnej wystawie? Był w Polsce i dał na żywo pokaz ponad setce publiki (nawet było na sadolu). Wiadomo, reżyserka zrobi swoje w niektórych kwestiach, ale i tak nie można tetgo negować. De facto, więcej sadoli uwierzy w jego tricki niż w Jezusa, więc jednak chyba ma to coś, nie?
luka5z napisał/a:
to nawet kruwa nie są tricki. wszystko jest montowane sprytnie i tyle. a ci ludzie są ustawieni i zgrywają zdziwionych i zaksoczonych
a Ty skad to mozesz kurwa wiedziec?
czary mary ludzie to głupie fujary ?, ładnie czaruje ludzi w chuja
Jak to niby prawdziwe to czemu jeszcze nigdzie po necie nie krążą jego zdjęcia w pow. na tle dżizasa z Rio?
Wielkie halo, w poniedziałek był dzień z tym "Dynamo" nagrałem sobie wszystko i kurwa włączam. I kurwa przecież to jest taka kasa i to wszystko jest ustawione. No bo kurwa nie powiecie mi, że kurwa wypalił(wytopił) szybę dłonią albo wytopił monety. Powiecie mi jeszcze, że się teleportował i, że umie zapisać krzyżówkę w 0.1 sekundy. Albo zamienić Iphona w miniaturkę. Bardzo dobry montaż jednak.
Może i jest dobry w tym co robi, ale go w chuj nie lubie, jego program jest dla mnie idiotyczny, co chwile wrzuty z jego przeszłości, to jaki ma fejm i jest zajebisty. Wkurwia mnie jego program. Według mnie nie powinien się również znajdować w ramówce discovery czy tam national geographic bo to jest zwykły 'entertejment' a nie nauka.
Jego program powinien się nazywać "Jak za pomocą trików zrobić ludzi w wała i sprawić, żeby się cieszyli "
Jego program powinien się nazywać "Jak za pomocą trików zrobić ludzi w wała i sprawić, żeby się cieszyli "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów