📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie, gra należy do jednej, jak nie najlepszej gier z serii MMORpg.
Owszem, grałem w to 6 lat - z przerwą pół roczną, gdy wyszedł WOTLK wróciłem na pre tbc.
I kurwa nie mówić mi tu o Tibi bo najwięcej do powiedzenia mają Ci którzy nigdy nie grali.
Owszem, grałem w to 6 lat - z przerwą pół roczną, gdy wyszedł WOTLK wróciłem na pre tbc.
I kurwa nie mówić mi tu o Tibi bo najwięcej do powiedzenia mają Ci którzy nigdy nie grali.
Turek. napisał/a:
@Dannyk Nie wiem czy zauważyłeś, ale moja dopowiedź odnosi się nie do twojego posta ;]
nie może się odnosić do mojego posta, ponieważ napisałem go później
Rozumiem, wiadomo o co chodzi więc nie będę robił off topu już.
Cały czas tylko "gimbus", następny "gimbus" i tu też "gimbus", te nadużcie daje tylko dowód, że jesteście bandą zakompleksionych gimnazjalistów, która uważa się za bardziej rozwiniętych intelektualnie, a prawda jest taka że jak napiszesz "gimbus" i jakiś tekst o pampersie nie robi z ciebie nikogo fajnego, więc koleś oficjalnie kończę dyskusję z tobą na jakikolwiek temat, gdyż twoje podejście do "napierdalania expa" jest takie jak każdego rasowego dzieciaka, żyjącego wśród innych dzieciaków którzy nie mają życia poza komputerem.
@Dannyk chodzi mi o post ze screenem x.x
@Dannyk chodzi mi o post ze screenem x.x
Autobus szkolny w Polsce zwany potocznie gimbusem jest autobusem przeznaczonym do przewozu dzieci do i ze szkoły. Polskie gimbusy są zazwyczaj koloru pomarańczowego, oznakowane z przodu i z tyłu prostokątnymi tablicami barwy białej z czarnym napisem "autobus szkolny". Często posiadają one jednak zupełnie inne malowanie. Autobus szkolny jest używany w wielu krajach, m.in. w Polsce, Stanach Zjednoczonych i innych. Autobusy szkolne w Polsce są używane na terenach wiejskich, gdzie zła pogoda i duże odległości między miejscami zamieszkania uczniów a miejscowością, w której położona jest szkoła, mogłyby skutecznie uniemożliwić realizację obowiązku szkolnego. W niektórych gminach mankamentem funkcjonowania gimbusów jest mała częstotliwość ich kursów, co jest spowodowane kosztami. Może ona utrudniać dzieciom korzystanie z zajęć pozalekcyjnych w szkołach w przypadku, gdy jedyny powrotny autobus odjeżdża wkrótce po zakończeniu zajęć obowiązkowych. Wymagania techniczne autobusu szkolnego są nieco inne niż normalnego autobusu, miedzy innymi: Kabina kierowcy musi być oddzielona od przestrzeni pasażerskiej. Drzwi muszą być otwierane z miejsca kierowcy. Tylne drzwi - jeżeli istnieją - muszą być blokowane z miejsca kierowcy. Drzwi muszą się automatycznie blokować po przekroczeniu prędkości 5 km/h. Wymaganie dotyczące wymiarów i umiejscowienia siedzeń są inne.
To już nie lepiej od Dacii albo Ssang Yongów się wyzywać??
To już nie lepiej od Dacii albo Ssang Yongów się wyzywać??
Na addona się im chociaż przyda sooul podrosnie ;]
@hairy_chest jestes zalosy. Kazdy robi to co lubi i to, ze ktos gra w sieciowki wcale nie znaczy, ze napierdala w nie 24/7.
No coz niektorzy maja kompleksy zwiazane z przeszloscia, ale to nie jest miejsce do wyrzucania ich. Powiem, wiec jak reszta ludzi z sadistica by powiedziala WYPIERDALAJ!
No coz niektorzy maja kompleksy zwiazane z przeszloscia, ale to nie jest miejsce do wyrzucania ich. Powiem, wiec jak reszta ludzi z sadistica by powiedziala WYPIERDALAJ!
mało śmieszne, zacieszą michę tylko no-life'y
Tak, tak pierdolicie tu o no-lifeach, a daje sobie rękę uwalić, że co drugi z was przesiaduje przed kompem, więcej niż niejeden gracz wowa...
riodoro1 napisał/a:
@OP, wracaj do gry, życia już nie masz.
przepraszam ,ale na chwile w napince przeszkodze.
moglby mi ktos powiedziec co znaczy "@OP" bo ze blad i powinno byc up to literki tak daleko ze az za blisko na cos takiego
kacus- riodoro1 napisal do mnie OP bo najwyrazniej uwaza, ze jestem over-powered
@Super Ruchacz owszem, załapałeś, tudzież normalny człowiek się z tym nie kryje, a taki pierdolony, zakompleksiony dzieciak bedzie ci pierdolił smuty ;]
Co do ciebie, w Kambodży dzieci śnią o komputerze albo konsoli, a w WoWie pewnie boli cię to, że mamusia nigdy ci na takie drogie rozrywki pieniędzy nie dawała, spokojnie zaczniesz zarabiac na siebie nie bedzie z tym problemu
Co do ciebie, w Kambodży dzieci śnią o komputerze albo konsoli, a w WoWie pewnie boli cię to, że mamusia nigdy ci na takie drogie rozrywki pieniędzy nie dawała, spokojnie zaczniesz zarabiac na siebie nie bedzie z tym problemu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów