Kawałek z nowej płyty "Radio Magik"
Janusz Pawlak byłby z Ciebie dumny za promowanie tego filmu!
Janusz Pawlak byłby z Ciebie dumny za promowanie tego filmu!
On też nagrał z magikiem
No jak Pan Jezus powiedział?To na chuj zaglądasz na sadistic ?To nie jest, ani fajne, ani śmieszne. To jest po prostu denne. Gimbus lvl 99, gratulacje. Rozumiem sadistic, ale szydzenie ze zmarłych, a w szczególności z papieża jest jak dla mnie poniżej poziomu.
Oczekujesz nowego odcinka Troskliwych Misiów ?
a magikowi i januszowi pawlaczowi kotwica w plecy
Nie za bardzo wiem co chcesz mi powiedzieć
Obrazek
To za bystry to nie jesteś..
Nie ogarniam już ludzi. Piotrek zachował się jak chuj, owszem. Nie zamierzam go bronić a nawet byłbym w stanie potępić takie zachowanie. Ale nie tak mocno jak ludzi którzy czerpią radoche z przyciśnięcia komuś. Przecież to prawdziwa historia ludzkiego dramatu. Gość, który miałby dzisiaj mase kasy przez jej brak zginął, zabierając ze sobą naprawde wspaniałe pomysły. Wszyscy na tym straciliśmy. A film polecam obejrzeć jako przestrogę i motywację do tego by się nie poddawać nawet wtedy gdy wydaje się że to już dno dna.
Nie ogarniam już ludzi. Piotrek zachował się jak chuj, owszem. Nie zamierzam go bronić a nawet byłbym w stanie potępić takie zachowanie. Ale nie tak mocno jak ludzi którzy czerpią radoche z przyciśnięcia komuś. Przecież to prawdziwa historia ludzkiego dramatu. Gość, który miałby dzisiaj mase kasy przez jej brak zginął, zabierając ze sobą naprawde wspaniałe pomysły. Wszyscy na tym straciliśmy. A film polecam obejrzeć jako przestrogę i motywację do tego by się nie poddawać nawet wtedy gdy wydaje się że to już dno dna.
Ty tak na serio?
Ja pierdole, kogo obchodzą te twoje nędzne wypociny?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów