📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jezu, już tak nie jeździjcie po nim z powodu jednego wyskoku z młodości!
- Jaką muzykę tworzył Magik?
- Najpierw robił Hip, a potem zrobił Hop.
.
- Jaka była ostatnia płyta Magika?
- Płyta chodnikowa.
- Najpierw robił Hip, a potem zrobił Hop.
.
- Jaka była ostatnia płyta Magika?
- Płyta chodnikowa.
Cytat:
Można. Chodzi o to, że debil palenie trawy nazywa ćpaniem.
Pewnie kurwa. Narkotyk to narkotyk.
Równie dobrze, można powiedzieć, że koleś co wypija od 20 lat po 10 browarów dziennie to nie alkoholik. Bo alkoholikiem można zostać jedynie pijąc wino i wódkę.
Jak odpalasz jointa od jointa to jednak coś musi być z Tobą nie tak.
Skończ pierdolić.
Hip-Hop to nie muzyka gamoniu, tylko subkultura. Muzyką jest rap, który należy do subkultury Hip-Hopu.
Rap to nie muzyka. Rap to śmieci. Hip-hop też.
Byś wyłączył kompa i wyszedł na Disco potańcówkę w Twojej wsi, ale nie pierdolisz od rzeczy.
Dlaczego sadole nabijają się z hip-hopu?
Bo na drugi dzień w szkole dostają wpierdol
Dziękuję, do (nie)widzenia.
Bo na drugi dzień w szkole dostają wpierdol
Dziękuję, do (nie)widzenia.
Ja pierdole... -.-'
hejci a nawet się nie zna (chociaż podstawę)
HIP-HOP - jako kultura
RAP - jako muzyka
hejci a nawet się nie zna (chociaż podstawę)
HIP-HOP - jako kultura
RAP - jako muzyka
Za figle z rapiera zawsze leci piwo.
crossdressphyxia napisał/a:
Pewnie kurwa. Narkotyk to narkotyk.
Równie dobrze, można powiedzieć, że koleś co wypija od 20 lat po 10 browarów dziennie to nie alkoholik. Bo alkoholikiem można zostać jedynie pijąc wino i wódkę.
Jak odpalasz jointa od jointa to jednak coś musi być z Tobą nie tak.
Skończ pierdolić.
Nie no... Jak dojdę do władzy to takim imbecylom w pierwszej kolejności odbiorę prawa publiczne. No kurwa po prostu nie Nawet nie wiem co odpowiedzieć, ogrom debilizmu mnie przytłoczył... Trenujesz gdzieś tą głupotę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów