📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na początku się dziwiłem jak to fizycznie możliwe. Wiem z fizyki gdy ciało A działa na ciało prosiaka B, to prosiak B działa na A z tą samą siłą lecz o przeciwnym znaku. Żeby tego prosiaka powalić, to musiał by w nią uderzyć z szybkością bawoła Gnu ale tak patrzę, że prosiak ma wysoko osadzony punkt ciężkości.
Budrys2000 napisał/a:
Otyłość otyłością (pewnie "zajadała emocje") ale w ich wieku robić podśmiechujki z baby jest w chuj słabe, zjebane pokolenie rozpieszczonych, niezaradnych życiowo maminsynków
co ty pierdolisz, swinia ma max 35 lat, chodzi jak kolubryna, tylko kol brakuje, swinia nie jest w stanie wstac, obciaza tylko sluzbe zdrowotna i w przyszlych latach bedzie niesamodzielna, skonczmy z tym pierdoleniem o tolerancji ludzi, ktorzy wymagaja pomocy z wlasnej winy, jebana gruba kurwa, niech zapierdala na silownie i dojdzie do stowy, wtedy szacunek okaze.
Budrys2000 napisał/a:
Otyłość otyłością (pewnie "zajadała emocje") ale w ich wieku robić podśmiechujki z baby jest w chuj słabe, zjebane pokolenie rozpieszczonych, niezaradnych życiowo maminsynków
że co? Obśmiewanie grubasów to nie oznaka tego co napisałeś, a powinność. Poza tym nie ma lepszej beki niż z grubasów
Śmierdzące, tłuste, piździsko. Patrząc na taką tłustą świnie chyba faktycznie lepiej być pedałem. xDDDD
Ja pierdole ale locha!
Nie rozumiem
Przecież jak się świnie ubija to kurwa nie tak łatwo przewrócić a tu proszę bez problemu
Przecież jak się świnie ubija to kurwa nie tak łatwo przewrócić a tu proszę bez problemu
a gdyby przekazać jej równowartość zebranych na Sadolu piwek w hamburgerach - może trzeba założyć jakąś zrzutkę i jako wspólnota zorganizować taką akcję? odmieniłoby to obliczę tego portalu na arenie międzynarodowej.
o kurwa...Buka... jak ja tej kurwy się bałem za dzieciaka
Aż się mnie ziemia zatrzęsła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów