📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiem czy WY jestescie tacy tępi, że nie widzicie sarkazmu w tym filmiku. Tępaki
Nie lubie gościa ale fajnie odpowiedział jakiejś głupiej babie i reszcie homolewusow na siłe próbujących narzucić swoje idiotyczne postulaty i teorie większości. Beka z was pedryle. Mam nadzieję, że ta dzida co doszukiwała się i znalazła wątki gejowskie w "Kamieniach na szaniec" to obejrzy i wielu ludzi i będą mieli z niej niesamowitą polewkę.
@up chodziło mu o kawałek z inwokacji dotyczący utraty zdrowia, połączył to z NFZ, w którym co drugi pracownik to pedał
Jak na Majewskiego to było bardzo dobre.
Jak na Majewskiego to było bardzo dobre.
Ja się kur*wa pytam czy te 63 osoby które dały mu piwo widziały ten filmik.
Albo inaczej czy osoby które dały mu te piwo mają wykształcenie co najmniej podstawowe ?
Brak mi słów na tego zje*a. !
Albo inaczej czy osoby które dały mu te piwo mają wykształcenie co najmniej podstawowe ?
Brak mi słów na tego zje*a. !
dobrze mówi . Jakaś chora kurwa sieje ferment gejowski . Szymon pokazał że do wszystkiego można dopisać swoją historię na dowolny temat , w tym przypadku gejowski.
a lekarza też nie ma .
Ty no ja tam widzę satyre w ch*j grubymi nićmi szytą. Ciekawe skąd wzią cos o hasaniu kutasów pod grunwaldem Jełopie. Widze IQ niższe niż ustawa przewiduje. Lewaku. Mysle że on krytykuje ją za hańbienie miłości patriotycznej przyjaciół w walce o życie, którą ona zamienia na Pedalstwo.
Tobie i jej:
VeloX napisał/a:
Wszyscy wyżej którzy się plują że Szymek pierdoli jak potłuczony - wy tak kurwa na poważnie? Ja jebę, przecież od tego filmu wręcz bije sarkazm, zastanówcie się chwilę debile
Jesteś po prostu głupi. Chodzi o poziom humoru, pierdoli od rzeczy starając się na siłę być śmiesznym.
Tak. Mówcie teraz wszystkim: to cię nie śmieszy bo to jest humor inteligentny, dla tych którzy wiedzą co to ironia.
To jest humor bardzo przewidywalny i mało śmieszny, dlatego ludzie się nie śmieją, a nie dlatego, że są głupsi od was.
To jest humor bardzo przewidywalny i mało śmieszny, dlatego ludzie się nie śmieją, a nie dlatego, że są głupsi od was.
smieszny majewski nie byl nigdy, a zwlaszcza w szymon majewski show, ale teraz przynajmniej da sie go sluchac, w przeciwienstwie do tego smiecia z tvn
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów