Młody ma 7 miesięcy, pomyka sobie na nartach wodnych i pozdrawia wszystkich sadoli, którzy w wolnym czasie siedzą przed komputerem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ale z was głupie chuje Rodzice na prawdę w porządku że zapewniają małej takie atrakcje, swoją drogą ciekawy patent z tym nartami, wie ktoś jak to działa bo na filmiku nie widać co ciągnie tą maszynę ?
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Nie utopił się więc piwa brak.
Ale brudna woda
Ale z was głupie chuje Rodzice na prawdę w porządku że zapewniają małej takie atrakcje, swoją drogą ciekawy patent z tym nartami, wie ktoś jak to działa bo na filmiku nie widać co ciągnie tą maszynę ?
Cała rodzinka pierdolnięta, to na pewno stary ciągnie tego ohydnego bachora
Siusiak mu się o wodę obija
Kurwa !!! Uświadomiłem sobie jakie ja mam nudne życie. Ja pierdole !!!
kurwa dlaczego większośc kobiet biega jak pokraki?
ej co temu małemu zwisa miedzy nogami ? widzicie coś dynda nie? Kurwa chyba za fest sie zjaralam zielskiem wszedzie widze zwisajace chuje jak u mojego chlopa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów