Oczywiście, że nie. W końcu to nie kto inny, tylko on dopytywał się o nazwisko carycy Katarzyny.
Kurwa, ale powiem szczerze... mimo, że pisiorka, coś mnie do Wassermanki przyciąga. Chciałbym mieć taką sekretarkę.
Oczywiście najpierw pisiorstwo musiałbym jej wybić z głowy. I być uczulonym, na jej tendencje do skurwysyństwa
(caryca Katarzyna miała nazwisko... więc...)
Lepiej głosować na nasza narodowa partie PO ciekawe czy tym razem zdarzyli by wszystko sprzedać za granicę. Pieniędzy nie ma i nie będzie!!!
Decydowanie czy PiS czy PO, czy SLD, czy PSL to jak decydowanie które gówno jest smaczniejsze...
racja bezalkoholowe podgrzane tyskie
Więc przestałem celować w nią flarą...
Lepiej głosować na nasza narodowa partie PO ciekawe czy tym razem zdarzyli by wszystko sprzedać za granicę. Pieniędzy nie ma i nie będzie!!!
Nawet na sadolu będziesz się kłócić , który złodziej lepszy?
Oczywiście, że nie. W końcu to nie kto inny, tylko on dopytywał się o nazwisko carycy Katarzyny.
pb.pl/jak-miala-na-nazwisko-caryca-katarzyna-849812
Prośba do wszystkich którzy mają takie podejście żeby nie głosować bo po pierwsze nie marnujcie waszego cennego czasu a po drugie zawsze będzie tak samo. PO już pokazało na co ich stać, i trzeba być największym frajerem żeby wierzyć że może będzie inaczej. Dziwne że zaufanie ma się do tych co zdązyli je nie raz splamić a ciężko dać je komuś nowemu. Pierdolone cioty.
Wy pisowskie zjeby macie jedną odpowiedź na wszystko co się powie źle o waszej partii. ZA PO BYŁO GORZEJ
Opłaceni z funduszy BND, zaśmiecają wszelkie fora swoimi politycznymi komentarzami
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów